Štimac: "Zvezda je uvek Zvezda!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.10.2015.
12:23
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Povratnik u redove KK Crvena zvezda Telekom Vladimir Štimac obavio je lekarske preglede i zaputio se sa ekipom za Moskvu na utakmicu sa Himkijem. Pre ulaska u avion centar crveno-belih govorio je o svom povratku u klub.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Poziv Crvene zvezde Telekom, let do Beograda, medicinski pregled, pa pravac Moskva. Tako je izgledalo putašestvije neumornog Vladimira Štimca koji je ponovo zadužio crveno-beli dres.

"Ovo je moja kuća, i to nikada nisam krio. Kada je stigao poziv moje Crvene zvezde, bilo je samo pitanje kako ću završiti saradnju sa Estudijantesom. Cilj mi je bio da se sve što pre završi, i da se što pre priključim ekipi" objasnio je Štimac.

Povratnik u redove Crvene zvezde Telekom jutros je obavio lekarske preglede a potom se zajedno sa ekipom zaputio u Moskvu na utakmicu trećeg kola grupne faze Evrolige koju crveno-beli u petak igraju protiv Himkija.

"Idemo utakmicu po utakmicu, trening po trening, sada mi je cilj da se što pre uklopim u ekipu i sistem trenera Radonjića. Spreman sam, igrao sam i na početku španske lige, i sa te strane nema problema" objasnio je Štimac.

Uprkos činjenici da na startu sezone rezultati koje Crvena zvezda Telekom beleži nisu u skladu sa onima iz prethodne sezone Vladimir Štimac ne sumnja da će sve doći na svoje mesto.

"Imamo puno problema sa povredama igrača, ali očekujem da polako sve dođe na svoje mesto, biće sve to kako treba, Zvezda je uvek Zvezda" zaključio je novi centar Crvene zvezde Telekom.

Podsećamo da je Vladimir Štimac sa Zvezdom potpisao ugovor do kraja tekuće sezone a klub ga je angažovao nakon što je sa Sofoklisom Skorcijanitisom dogovoren sporazumni raskid ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdu voli Srbija
Thursday, 29.10.2015
18:50

Svaka cast ljudino.

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 29.10.2015
16:46

Osim jedno vreme kad je FMP bio zvezda.

avatar
stevan98
Thursday, 29.10.2015
15:05

Osim kad postane FMP

avatar
kosingas
Thursday, 29.10.2015
14:05

Osim kad nije zvezda!

avatar
ISTERIVAC SEKTASA
Thursday, 29.10.2015
13:31

Осим када (то) није, а није била у периоду 2011-2015, оно је био ИЛР, за ово стварно не знам шта је...