Štimac pred potpisom - Menja klub, ostaje u Istanbulu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.07.2017.
11:29
Izvor: Sportske.net

Nakon sezone provedenee u ekipi Bešiktaša Vladimir Štimac bi trebalo da promeni sredinu i da zaigra za klub koji ima "A" licencu za nastupe u Evroligi.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Srpski internacionalac Vladimir Štimac imao je fantastičnu sezonu u dresu Bešiktaša i već neko vreme se spekuliše da ga čeka promena sredine i unosniji ugovor.

Bilo je raznih priča, a poslednju su lansirali turski mediji koji tvrde da je Vladimir Štimac na korak od potpisivanja ugovora sa turskim Anadolu Efesom!

Klub koji ima višegodišnji ugovor sa Evroligom rešio je da obavi rekonstrukciju ekipe u pauzi između dve sezone, pa su tako do sada otišla sedmorica igrača među kojima su i oni najvažniji poput Tome Ertela, Džejsona Grejndžera i Tajlera Hanikata.

Sa druge strane, Efes je već našao adekvatne zamene za one koji su otišli, a sledeća akvizicija trebalo bi da bude naš Vladimir Štimac.

Bivši centar Crvene zvezde imao je sjajne partije u dresu Bešiktaša tokom prethodne sezone, pa je tako na 39 mečeva u Turskoj košarkaškoj ligi (TBL) prosečno beležio 13,9 poena i 9,6 skokova.

Bešiktaš je tokom prethodne sezone igrao i u FIBA Ligi šampiona, a Štimac je tamo takođe imao odlične brojke. Prosečno je beležio 13,3 poena i 9,5 skokova po meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Wednesday, 19.07.2017
12:27

Stimac je pravi dokaz da se upornim radom i kad fali talenta moze daleko dogurati.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 19.07.2017
11:42

Dodju oni i ginu za CZV i to bukvalno dzabe al im CZV to vrati visestruko jer ih sve lansira u nebo . Primeri : On , Kuzma , Jovke , Simon , Djenka , ...