Stigla potvrda, Španci bez važnog igrača na Eurobasketu!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.07.2017.
19:37
Izvor: Sportske.net

Kako je i najavljivano, NBA košarkaš odbio je mogućnost igranja na predstojećoj smotri najboljih evropskih reprezentacija.

BETA/AP Photo/Michel Spingler
BETA/AP Photo/Michel Spingler

Povezane vesti

Nikola Jokić je odlučio da se ne odazove pozivu Aleksandra Đorđevića za predstojeći Eurobakset, kako bi se posvetio individualnom radu za predstojeću sezonu u NBA ligi. Jokić će biti ključ Nagetsa, pa mu je uprava franšize iz Kolorada suptilno sugerisala da bi bilo bolje da ne ide na Eurobasket, kako bi što spremniji dočekao predstojeću sezonu u najjačoj košarkaškoj ligi. Na kraju je tako i bilo...

Gotovo identična situacija događa se i u redovima prvog favorita na predstojećem turniru, kao i aktuelnog prvaka "Starog kontinenta", reprezenaciji Španije.

Naime, kako je danas obelodanjeno i španskim medijima, Nikola Mirotić neće biti na spisku putnika Serđa Skariola.

On je odlučio da odbije poziv Španije, kako još uvek nije siguran za svoju budućnost u NBA ligi.

Mirotiću je istekao trogodišnji ugovor sa Čikago Bulsima, ali se ipak očekuje da mu franšiza iz "Vetrovitog grada" ponudi novu saradnju.

Ipak on želi da utanači sve detalje oko nastavka svoje karijere, pa je zbog toga rešio da se na vreme povuče iz reprezentacije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Friday, 28.07.2017
14:51

Ne kontam ove kosarkase, kako se ne mogu dogovarati ako igraju za reprezentaciju? U fudbalu je to normalna stvar, igovor se potpise pre takmicenja a razmak izmedju kraja sezone i pocetka takmicenja je manja od mesec dana. A kosarkasi 3 mesec nmg da potpisu ugovor????

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Thursday, 27.07.2017
20:01

Ibaka je bolji tako da