Stigla i prva reakcija iz FMP-a, evo šta kažu o Evrokupu!

Autor: Darko Mitrović
subota 03.09.2016.
17:22
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Posle senzacionalne informacije da će FMP najverovatnije igrati u Evrokupu, usledila je i prva reakcija iz ovog kluba.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Prava košarkaška ''bomba'' bila je današnja vest da bi FMP mogao da ''uskoči'' u Evrokup umesto Partizana, kome je ranije iz KSS ''dobronamerno savetovano'' da odustane od učešća u tom takmičenju zbog pritisaka iz FIBA.

S obzirom da su crno-beli prihvatili savet i ''preselili se'' u FIBA Ligu šampiona, zaista senzacionalno deluje da bi FMP mogao nesmetano da se takmči u Evrokupu.

Prva reakcija iz ovog kluba stigla je od strane direktora FMP-a Vladana Mitrovića, koji se oglasio u izjavi za ''Mondo''.

''Dok je sve nezvanično - nije ozbiljno govoriti o bilo čemu definitivno. Za FMP će sledeća sezona već biti velika i značajna zbog povratka u ABA ligu.

Drago nam je zbog toga, rado bismo igrali u Evrokupu, ali ponavljam - o svemu ćemo govoriti sa pozivom u rukama",
poručio je Mitrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh
Saturday, 03.09.2016
17:30

Povratka ? Pa FMP je igrao ABA ligu proteklih godina.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Saturday, 03.09.2016
18:09

adresa mali kalemegdan,kapiramo da ti je krivo sto se sve to zavrsilo ali sta da ti kazem,uglavnom cepali su vas i Zvezda i fmp,i svi zivi tako da je tebi svejedno :)

avatar
denikv
Sunday, 04.09.2016
14:28

drugar idi pogledaj onaj pehar iz istanbula, sto krasi vitrine u humskoj pa ces videti razliku izmedju fmp loncica i kluba sa imenom i prezimenom. adresa humska 1.

avatar
svojnasvome
Saturday, 03.09.2016
20:14

Koga vi dobijate? Istina je da ste igrali kao fmp sa jedino nazivom cz...ima grdilo materijalnih dokaza...pa znas kolko imate kompleksa kolko smo dobijali kao partizan...ti da kazes nekom ko svoje dugove nosi a ne radi manifetluke sa uppr (o cemu verovatno nemas pojma)...a za ovu vest oko fmp...pa nista sem al ce da vas boli za sve ove gadosti koje radite ppslednjih par godima...i naravno dovoljno je reći Ovo se Srbija

avatar
crnobelo
Saturday, 03.09.2016
18:46

Auuu al si upucen😆😊