Stefan Jović postaje ključni igrač ''Orlova''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.08.2017.
11:59
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Nekadašnji trener Crvene zvezde smatra da je reprezentacija Srbije ostala bez nekoliko ''stubova'', i da je od njih sada tu još samo Jović.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Iako je i prethodnih godina bilo određenih kadrovskih problema, selektor Saša Đorđević se ovog leta suočava sa najvećim teškoćama.

Od početka leta, ostajao je, redom, bez Bjelice, Milutinova, Jokića, Raduljice, Simonovića, Teodosića, a Stefan Marković se još prošle godine povukao iz nacionalnog tima.

Takođe, neizvesna je i situacija sa Nemanjom Nedovićem, pa se postavlja pitanje da li reprezentacija Srbije, imajući sve to u vidu, može da se nada zlatu na Evropskom prvenstvu.

Iskusni košarkaški stručnjak Vlade Đurović skeptičan je po tom pitanju.

''Ne treba unapred klonuti duhom. Mislim da se možemo boriti za medalje, ali ne verujem da možemo stići do titule bez Teodosića.

Za Miloša Teodosića nema adekvatne zamene u ovoj reprezentaciji Srbije! On je kreator naše igre i bez njega se mora praviti nova taktika'',
smatra Đurović u izjavi za ''Alo''.

Iako mnogi sada vide Bogdana Bogdanovića u glavnoj ulozi, Đurović je mišljenja da je ključ igre našeg tima u rukama Stefana Jovića.

''Teodosić je, uz Jokića, Bjelicu i Jovića, jedan od stubova Đorđevićeve selekcije. Sada je, posle otkaza Jokića i povreda Bjelice i Teodosića, od tih ključnih igrača u reprezentaciji za Prvenstvo Evrope ostao samo Jović'', zaključio je Đurović.

Podsetimo, naš nacionalni tim večeras startuje na ''Akropolis kupu'', prvi rival je Italija, a meč je na programu od 17:45h

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nicklas Bendtner
Wednesday, 23.08.2017
14:02

Ko je ovaj covjek uopste, sta je taj napravio. Sto se tice Jovica naravno da ce na njemu biti ogroman akcenat zato sto treba da zamijeni Teodosica i tacno je da ce biti jedan od kljucnih igraca posto on sad mora nositi poziciju pleja. Ali reci da Bogdanovic nije jedan od stubova reprezentacije je krajnje neozbiljno. Mrzim jako te podjele u reprezentaci na Partizanove i Zvezdine igrace a ovakvi ljudi kao sto je ovaj samo poticu te rasprave.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 23.08.2017
13:34

Apsolutno mu je konstatacija na mestu. Jović jedini ima tu asistenciju uz to i lucidan ulaz. Ako bude igrao na nivou kao u Zvezdi, medalji se i možemo nadati. Nije poenter ali je jako inteligentan igrač koji manjak koševa nadomeštava dobrom odbranom. Nekako mi i dalje stegnut, samo da se opusti malo í biće to jak kolektiv i sa ovim pehovima.

avatar
Nicklas Bendtner
Wednesday, 23.08.2017
14:05

Jovic je strasan igrac i jedino sto ga odvaja od Tea jeste taj poenterski ucinak ali zato igra bolju odbranu. I Bogdan ima dobre asistencije i to smo vidjeli na ovim pripremnim tako da mislim da ce njih dvojica morati pokrivati tu poziciju pleja jer mi je Micic skroz pogubljen prilikom prenosa lopte i kreiranja igre.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 23.08.2017
18:01

Da, te asistencije su Bogdanova novina. Sazreo je kao igrač te pridodaje polako druge elemente kao npr ta asistencija koja će mu zlata biti vredna u NBA. Taj pregled da možeš da proceniš dali poentiraš ili iznenadiš pasom dok je protivnički fokus na tvoj šut.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 23.08.2017
13:05

On i Bogdan ce biti kljuc za uspeh/neuspeh . Ako oni budu na nivou bice i ostatak tima

avatar
Roy Khan Kamelot
Wednesday, 23.08.2017
12:56

Meni nije jasno ko Vlade Djurovica smatra za strucnjaka i da li je covek ikad rekao nesto normalno, jel osvojio neki trofej ovaj strucnjak ili samo palamudi? Reci da je Jovic jedan od stubova generacije moze samo lud covek.

avatar
Wilt 100+
Wednesday, 23.08.2017
12:54

Brka demagog !!