Stefa Karija kažnjava majka kad loše igra!

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 22.01.2015.
22:25
Izvor: Sportske.net

Stef Kari ove sezone vodi svoj Golden Stejt koji je trenutno na prvom mestu u NBA ligi, ali opet duguje svojoj majci izvesnu svotu novca zbog nekih loših poteza koje pravi na terenu!

Beta/AP Photo/Jeff Chiu
Beta/AP Photo/Jeff Chiu

Povezane vesti

Stef Kari plaća svojoj majci svaku izgubljenu loptu koju napravi po sto dolara. Račun se pravi na kraju sezone, kada Kari mora da svojoj majci kupuje poklone u vrednosti svojih izgubljenih lopti!

Naravno, imajući u vidu da Kari zaradi 10 miliona dolara po sezoni, tih par hiljada dolara je zaista sitnica, ali on opet tvrdi da ga taj dogovor progoni i u toku utakmice, i tera ga da ekonomičnije igra.

"Kad napravim izgubljenu loptu setim se da će mi majka posle utakmice sigurno slati poruke i zafrkavati me jer sam izgubio dosta lopti, pa se zbog toga još više koncetrišem i trudim da toga bude što manje", tvrdi Kari.

Kari je prošle sezone napravio 294 izgubljene lopte, što mu je bila najlošija sezona u karijeri, ove je mnogo bolji, ima samo 123 za sada.

Hardenova majka bi mogla da razmisli da napravi sličan dogovor sa svojim sinom koji je ove sezone napravio već 168 izgubljenih lopti.

A gde bi bio kraj majci Džoša Smita kada bi sinu naplaćivala svaku promašenu trojku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke