Stef se "popravio", Sansi obrijali "Bradonju", Netse krenuo šut...

Autor: Boris Jovanović
nedelja 22.03.2015.
08:19
Izvor: Sportske.net

Kari i Voriorsi se ne osvrću, iznenađenje u Hjustonu, Bruklin postavio rekord u Indijani. "Grizliji" počistili oslabljeni Portland, Detroit u poslednjih 20 minuta oduvao Bulse!

Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez
Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Stef Kari je uzvratio nakon lošeg izdanja u prethodnom meču, ubacio je Juti 24 poena, a gotovo zaboravljeni brazilski veteran Leandro Barbosa je dodao 19 u trijumfu lidera.

Golden Stejt je prethodne večeri dobio Pelikanse, Kari nije mogao da pogodi okean, ali je bilo nerealno da ponovi još jedan takav meč.

Voriorsi nisu očekivali lak posao protiv Jute kojoj je ovo tek četvrti poraz nakon Ol-Star pauze. Džez je jurio rezultat tokom meča, ali su ostali blizu. No u poslednjem periodu, serija 8:2 je ponovo značila dvocifrenu prednost za najbolji tim lige koji je meč priveo kraju bez problema.

Derik Fejvors je u Juti ubacio 21 poen, imao 11 skokova, Trej Burk je ubacio pet trojki.

Suns Rockets Basketball

Iznenađenje večeri su napravili Sansi, protutnjali su kroz Teksas, predvodio ih je sjajni Erik Bledso sa 34 poena, rekordom karijere.

Trijumf je hleb nasušni za Sanse koji ne odustaju, mada kasne dve i po pobede za plej ofom, do kraja je još 12 utakmica. Iskreno, šanse su male, ali se i dalje nadaju.

Harden je imao tiho veče sa 16 poena, samo dva dana nakon što je Denveru ubacio 50 poena. Inače Feniks je ovom pobedom izbegao metlu protiv Roketsa koji su ih dobili tri puta ove sezone.

Bulls Pistons Basketball

Čikago je izgubio dobijeno u Detroitu. Vodili su sa 19 razlike, do kraja treće četvrtine bilo je sedam minuta, ispostavilo se i više nego dovoljno za Pistonse. Redži Džekson je ubacio 22 poena i imao 11 asistencija za Pistonse kojima izmiče plej of, ali su nepredvidivi. Velike zasluge za pobedu idu Van Gandiju, kouč domaćih je promešao stvari u nastavku, okrenuo se rezervama i niskoj postavi koja je rasturila Čikago. Serijom 27:5 su izbrisali minus, a onda lagano priveli posao kraju u finišu.

Nikola Mirotić je ubacio 8 poena i imao 5 skokova za Bulse, loše je šutirao, Gasol ubacio 27 poena i imao 10 skokova.

Trail Blazers Grizzlies Basketball

Memfis nije dozvolio iznenađenje Portlandu, naneli su im četvrti poraz u nizu. Da stvar bude gora po Blejzerse povredio se LaMarkus Oldridž, izgleda da će odsustvovati duže vreme. Sjajni centar je povredio ruku, pa su sada problemi ogromni. Iskusni Kejmen je takođe van stroja, Ves Metjus je završio sezonu, a u drugom poluvremenu nije bilo ni Batuma. Poraz je logičan, Memfis koji nije šuterska ekipa je pogodio 11 trojki, izjednačio rekord sezone.

Ovo je inače četvrta pobeda "Grizlija" nad Portlandom, prvi put su ih počistili u istoriji. Odlični su bili Grin sa 23, Konli sa 21 poenom, kod Blejzersa Lilard je brojao do 27. Memfis ne leži Portlandu, dobio ih je u 9 od poslednjih 10 mečeva.

Nets Pacers Basketball

Indijana je izgubila peti meč u nizu, naletela je na šuterski raspoložene Netse koji su im utrpali 123 poena. U timu Bruklina se nije osetio umor od trostrukog produžetka protiv Baksa veče ranije, meč su prelomili u poslednjem periodu.

Bruk Lopez je ubacio 26 poena, Netsi su šutirali 61.3%, malo istorije, nikad niko nije bio tako precizan protiv Indijane u gostima!

Rezultati:

Indijana - Bruklin 111:123
Memfis - Portland 97:86
Hjuston - Feniks 102:117
Detroit - Čikago 107:91
Golden Stejt - Juta 106:91

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke