Stef "pogađao sa Golden Gejta", Sansi mušterija i bez Jokića, Bjelica nikako da proradi...

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 29.01.2017.
09:24
Izvor: Sportske.net

Kari odigrao partiju sezoni, podigao publiku na noge u brutalnoj pobedi nad Klipersima. Denver nastavio seriju protiv Feniksa, Bjelica nikako da namesti ruku. Bobi presedeo još jedan meč, radovali se Seltiksi i Kingsi u gostima...

AP Photo/Ben Margot
AP Photo/Ben Margot

Povezane vesti

Denver je nastavio seriju pobeda i bez povređenog Jokića. Mest u petorci je zauzeo Jusuf Nurkić, završio sa 5 poena i 4 skoka. Nagetse je do pobede nosio sjajni Danilo Galinari. Italijan je ubacio 32 poena i sa Kenetom Faridom (21, 13 skokova) otvorio vrata pobede.

Nagetsi su meč dobili zahvaljujući bacanjima, u trećoj četvrtini izveli su ih 19, promašili samo jedno. Na drugoj strani Feniksu nije bio dovoljan rekord karijere, 41 poen Erika Bledsoa. Denver je dobio Feniks šest puta u nizu, počistili su ih ove sezone.

Minesota je slavila protiv slabih Neta, ponovo je Tauns bio sjajan sa 37 poena i 13 skokova, Bjelici ne ide, pogodio je samo jednu trojku iz četiri pokušaja, imao i jednu asistenciju. Odbrana Bruklina u fronclama, primili su 129 poena. Tauns je imao problema sa prehladom, nije se ni zagrevao, na kraju mu to nije smetalo da dominira na obe strane terena, pridodao je i četiri blokade.

Detroit je pao u Majamiju, Dramond je uz 17 poena imao i 20 skokova, ali primili su previše poena. Bobi Marjanović nije igrao, Majami je dobio sedam mečeva u nizu, ne mogu se prepoznati u novoj godini. U poslednjoj četvrtini su zadržali rivala na samo 12 poena.

Memfis je slavi u Juti, Zak Rendolf junak sa 28 poena i 9 skokova, Gasol je dodao 18 poena, Konli brojao do 23. Uspeli su da zaustave Hejvarda koji je imao jako loš šut i to je bio ključ za slavlje "Grizlija". Juta je šutirala loše, pogotovo u drugoj četvrtini, ni odbrana nije bila na uobičajenom nivou, nisu imali šansu da okrenu rezultat.



Boston je slavio u Milvokiju, pogađate, Ajseja Tomas je ponovo vukao Seltikse do novog trijumfa, 37 poena, 8 asistencija. Odlučili su produžeci, Džej Krauder je bio siguran sa linije penala u poslednjih pola minuta i prelomio meč. Seltiksi su prokockali +16, ali na kraju zaobilaznim putem stigli do pobede. Antetokumpo 21 poen, po 6 skokova i asistencija kod Baksa.

I na kraju, iznenađenje u Severnoj Karolini, u "Bugijevoj" režiji. Kazins je ubacio 35 poena Hornetsima, imao 18 skokova u neočekivanom trijumfu Kingsa. Ono što ga je iznenadilo je pomoć saigrača, još četvorica su postigli 13 i više poena, Kazins je rešio pitanje pobednika u poslednjih desetak sekundi. Kingsi igraju dobro u poslednje vreme, odbranu su podigli na viši nivo, u poslednjoj četvrtini su zaustavili Kembu Vokera i stigli do trijumfa.

Rezultati:

Juta - Memfis 95:102
Feniks - Denver 112:123
Minesota - Bruklin 129:109
Golden Stejt - LA Klipers 144:98
Milvoki - Boston 108:112 pr.
Majami - Detroit 116:103
Šarlot - Sakramento 106:109

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 29.01.2017
14:34

ove godine tesko ko moze da pobedi GSW ,mogu lagano da dodju do titule kada imaju sjajnce igrace i postici 144 poena na utakmici je za svaku pohvalu :D