Statistika sa poslednje dve utakmice pokazuje šta Zvezdi treba?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 02.12.2016.
21:29
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je protiv Efesa i protiv Žalgirisa bila najtanja pod košem, barem kada se tiče građenja istog.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Znate vrlo dobro koliko u košarci znači dobro građenje koša, ekipa koja ima više skokova na meču uglavnom i dobija utakmicu, što je i večeras bio slučaj u meču Crvene zvezde i Žalgirisa.

Žalgiris je ekipa koja je poznata po dobrom ofanzivnom skoku, napomenuo je to Dejan Radonjić u govoru pred početak utakmice, ali su i pored toga igrači iz Litvanije uspeli da zabeleže 11 skokova u napadu.

Ukupno su danas zabeležili 35 skokova, za razliku od Crvene zvezde koja je imala samo 20 skokova, dakle čak 15 manje u odnosu na protivnika.

Nije to prvi put da bude ovolika razlika u skokovima, setimo se prethodne utakmice protiv Efesa kada su igrači Crvene zvezde zabeležili 25 skokova, za razliku od 49 koliko je imala turska ekipa. Dakle, čak 24 manje.

Zaključak koji se donosi jeste da je ekipi preko potreban jak centar koji bi mogao da se nosi sa centrima iz Evrolige, ukoliko uprava ne reaguje na vreme plasman među 8 najboljih je daleko za Crvenu zvezdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Saturday, 03.12.2016
14:46

Vidi, vidi kako kukaju što im država dala samo za jednog NBA centra, a ne i za dvojicu. Pa vidite, Partizan nikad nije imao dva NBA centra kada je igrao €L, čak retko kad i jednog, a skoro uvek je jednog pravio da bude NBA. Hvala Duletu što nikada nećemo biti isti.

avatar
Povratak kralja #47
Saturday, 03.12.2016
00:59

crvena zvezda? Ako već pričamo o njoj fale joj bar dva centra, dve četvorke, dve trojke, tri dvojke i tri pleja i još škola košarke da ubace nekog da mogu da održe trening.

avatar
El Buitre
Saturday, 03.12.2016
00:10

A da je odmrznu za početak?

avatar
Lav
Saturday, 03.12.2016
09:51

A da nadjete vec neku novu foru ? Verujem da ste dosadili i sami sebi.. Ili da vam mi nadjemo posto vi ne umete. Uvek ste bili losa kopija

avatar
ariton
Saturday, 03.12.2016
10:14

Dwj bre ne lupetajte više.Ako pratiš košarku onda bi trebalo da znaš da je odmrznuta još prošle godine.Ali važno je da lupetas kao sto su oni lupetali gluposti svih godina dok su navijali za tudji klub.Inace zvezda ima strašan tim.Da imaju malo boljeg ali kažem malo boljeg trnera zvezds bi pravils čuda.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Friday, 02.12.2016
22:52

Pa samo centar,ali nema se para,steta..

avatar
babaroga
Saturday, 03.12.2016
10:08

Svi pricaju kao da su centri jabuke na grani, prodjes i uberes. Jako tesko naci odgovarajuceg centra, deficitarna roba. O parama da i ne govorimo, treba cudo da se desi i ne znam kakav sve splet okolnosti da bude jeftiniji od pola miliona. Ja sam i dalje za opciju odigrati ovu sezonu ovako a novac sacuvati za veci budzet naredne sezone.