Šta se to svidelo Hečeru u Partizanovoj igri protiv AEK-a?

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.11.2016.
21:27
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Crno-beli ponovo poraženi u FIBA Ligi šampiona, ali iskusni plejmejker pokušava da sa vedrije strane posmatra večerašnji meč u Atini.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

AEK je bio bolji rival u najvećem delu meča, imao je rezultatsku prednost koju je Partizan samo u trećoj četvrtini uspeo da ublaži.

Na kraju, 91:81 za Atinjane, a na konferenciji za medije posle meča, plejmejker Partizana Vilijam Hečer video je i neke pozitivne momente u igri crno-belih.

''Znali smo da nas protiv AEK-a u Atini očekuje težak meč. Bili smo spremni za izazov, počeli meč prilično dobro, oni su pogodili neke važne šuteve, mi smo imali dosta izgubljenih lopti zahvaljujući kojima je AEK imao 9 poena prednosti na poluvremenu.

Ali, sviđa mi se kako smo se borili u drugom delu, smanjili smo prednost na 2 poena, ali onda smo u trenucima kada smo trebali biti fokusirani, napravili nekoliko lapsusa u odbrani, ostavili njihove šutere slobodne a oni su na to dodali i nekoliko ofanzivnih skokova.

Mislim da smo se borili do kraja ali da nismo uspeli da ostanemo koncentrisan na neke stvari koje smo trebali da uradimo danas'',
zaključio je Hečer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke