Šta se dešava u Radničkom?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 17.08.2014.
12:38
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Radnički iz Kragujevca nalazi se u veoma neprijatnoj situaciji, a početak Jadranske lige se bliži...

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Ekipa koja bi trebalo da predstavlja Srbiju u Jadranskoj ligi i naredne sezone, Radnički iz Kragujevca, nalazi se "ni na nebu, ni na zemlji", a u klubu se ne vidi rešenje, barem za sada.

Veliko pitanje postavlja se pred upravu kluba, a hoće li se Radnički takmičiti na Jadranu zavisi od mnogo faktora. Naravno, novac je ubedljivo najveći u svemu tome.

Pominjala se i mogućnost promene grada, dobro nam je poznato da se ekipa nekada nalazila u Vršcu pod imenom Lajonsi.

Predsednik Ivan Grujin je nagovestio da slede važni sastanci u kojima će se govoriti o budućnosti kluba, ali da i dosta toga zavisi od političke situacije u Kragujevcu koja je dosta nestabilna u prethodnim mesecima.

Ekipu su do sada napustili reprezentativci Birčević (još uvek nepoznata destinacija, pominje se Estudijantes), kao i Nikola Kalinić (Crvena Zvezda Telekom), a pitanje je veliko ko će se sve pojaviti 19. avgusta na početku priprema za narednu sezonu.

Miroslav Nikolić je trenutno preokupiran reprezentativnim obavezama, tako da nema vremena da se bavi dešavanjima u Kragujevcu.

Šanse za nastup u Jadranskoj ligi, a samim tim i ostanak u Kragujevcu su 50:50, videćemo u narednim danima šta će se dešavati sa ekipom koja je predstavljala pravo osveženje za srpsku košarku u poslednjih nekoliko godina.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke