Šta se dešava, ostaje li Srbija bez Bobija?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.08.2015.
10:09
Izvor: Sportske.net

Iz dana u dan je sve neizvesnije učešće Bobana Marjanovića na Evropskom prvenstvu, u dresu reprezentacije Srbije.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Pravi šok je početkom nedelje izazvala vest da reprezentativac Srbije i jedan od naših najvećih aduta uoči predstojećeg Evropskog prvenstva Boban Marjanović mora hitno da otputuje u Ameriku, na dodatne preglede, a posle vsti da je navodno igrao povređen tokom finalne serije plej-ofa domaće Superlige.

S obzirom da je sve počelo od jedne izjave pomoćnog trenera Crvene zvezde Velibora Radovića inostraanim medijima na tu temu, usledila je i žestoka reakcija selektora Saše Đorđevića, koji je u svom saopštenju povodom novonastale situacije konstatovao i kako sve ovo ''nije slučajno''.

Radović je uzvratio kontraargumentima, tvrdeći da je samo pogrešno interpretiran i tu se ta polemika (bar za sada) okončala, ali ono što je usledilo posle, razlog je za još veću zabrinutost.

Naime, odmah po dolasku u SAD, Marjanović je obavio preliminarne preglede, na kojima mu je ustanovljeno postojanje otoka na stopalu, pa mu je do obavljanja detaljnih pregleda u utorak stavljena ''čizma'', kako otok ne bi još porastao.

Dakle, u utorak bi trebalo da bude poznato mnogo više detalja, ali se postavlja pitanje kako taj otok nije primećen od strane naših lekara u reprezentaciji, jer, podsetićemo, i selektor Đorđević je tvrdio kako je sa Bobijem sve u redu.

''Pokrenuta je lavina, iako je Boban Marjanović dobro i nema nikakvih zdravstvenih problema. To su pokazali lekarski pregledi u Milanu koje su nadgledali doktori San Antonija i posle kojih je potpisao profesionalni ugovor.

Takođe, Bobana je pregledala naša medicinska komisija na čelu sa doktorom Radovanovićem napravivši od skenera do magnetne rezonance sve moguće preglede na kojima su svi rezultati bili negativni'',
rekao je tada Đorđević.

I otkud sada otok, verovatno nikome nije jasno. Ali, u svakom slučaju, to nikako nije dobar znak kad je u pitanju Bobijevo učešće na Evrbasketu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Stanisic
Sunday, 02.08.2015
14:09

I niko se covece ne pita, ali bas niko, da li je Bobi stvarno 100 odsto zdrav. Da li moze da ugrozi karijeru. Nego intrige, intrige, intrige.... Oladite bre malo.

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 02.08.2015
11:45

Pametni Radović.Nije on to slučajno jer ne deluje kao glup ,mada...Ispali i zaboravi.