Šta kažu u Partizanu posle istorijskog meča u Ljubljani?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.03.2016.
10:31
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Maratonska utakmica u Ljubljani obeležila je 26. kolo ABA lige. Olimpija i Partizan su odigrali meč za pamćenje, a pobeda je ipak pripala domaćinima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Iako utakmica protiv Olimpije sinoć nije imala rezultatski značaj za crno-bele, taj duel u poslednjem kolu ligaškog dela sezone ABA lige ući će u istoriju i jednog i drugog kluba, ali i regionalnog takmičenja.

Odluka o pobedniku je pala posle rekordna četiri produžetka, a posle meča, koji je trajao 60 minuta, trener Partizana Aleksandar Džikić je zadovoljan što se niko od igrača nije povredio.

''Čestitam igračima jer su zaista odigrali dosta minuta. Dobro je da niko nije povređen. Mislim da ne bi bilo nezasluženo da smo danas dobili'', izjavio je Džikić na konferenciji za medije.

Za Eda Murića meč protiv Olimpije bio je jedinstveno iskustvo u karijeri, ali posle poraza žali što Partizan nije imao u svojim redovima više raspoloženih igrača.

''Nikada u životu nisam igrao četiri produžetka. Olimpija ume da igra dobru košarku i to je večeras pokazala. Mislim da smo malo previše mekano ušli u meč, dok je Olimpija imala krila.

Na kraju je bilo jako teško, imali smo svega dva raspoložena igrača. Verujem da ćemo u narednim mečevima imati više raspoloženih pojedinaca''
, rekao je Murić uz čestitke Olimpiji na pobedi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT 15:23:57
Tuesday, 08.03.2016
15:06

Kakva je krila imala Olimpija? Nauci da pogadjas kad je najvaznije, Edo!

avatar
azor ahai
Tuesday, 08.03.2016
14:17

u partizanu posle porazu su rekli ,,bez obzira sto smo drzavni projekat i sto nam drzava davala pare i imamo 6 stranaca u ekipi i dosta bivsih reprezentativaca uspeli smo da budemo u sredini tabele...