Šta kaže Radonjić, koji su razlozi Zvezdinog poraza?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.01.2015.
23:20
Izvor: Sportske.net

Strateg Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić ''locirao'' je probleme u igri njegovog tima, koji su uticali na poraz u Tel Avivu od Makabija.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Jedini ovosezonski predstavnik Srbije u Evroligi, ekipa Crvene zvezde Telekom moraće još da pričeka na svoj prvi trijumf u Top 16 fazi elitnog evropskog takmičenja.

Posle prva dva kola, Zvezda na svom kontu ima poraze od evropskih velikana, Reala i Makabija, ali bi sada trebalo da usledi period takmičenja gde bi crveno-beli trebalo da traže svoju šansu za plasman među osam najboljih, počev već od sledećeg kola i duela sa Galatasarajem.

Posle večerašnjih ''minus 11'' u Tel Avivu, trener Zvezde Dejan Radonjić je istakao glavne razloge zbog kojih njegov tim nije mogao da dođe do pobede nad aktuelnim prvakom Evrope.

''Nismo uspeli da pronađemo rešenje za njihovu brzu igru u tranziciji. Napravili smo previše grešaka u napadu, izgubili previše lopti, dozvolili im da postignu mnogo lakih poena... Imali smo dobar rezultat u prvom poluvremenu, iako smo im poklonili dosta lopti, ali su u nastavku imali veliku prednost u skokovima u napadu i lako završili utakmicu'', konstatovao je Radonjić.

Verujemo da u narednom meču protiv Galatasaraja u Beogradu tih grešaka neće biti i da će se crveno-beli vratiti u pobednički ritam.

A najzanimljivije detalje sa večerašnje utakmice u Tel Avivu možete da pogledate OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Uncounquered
Friday, 09.01.2015
00:25

Mnogo promasenih suteva u 3 cetvrtini..,5-6 minuta nismo dali poen iz igre u jednom periodu...Igra nije bila toliko losa, osim dosta izgubljenih lopti.nPopravice se to, i uz malo srece mozemo do 4 mesta u grupi.