Šta je to oduševilo Bobija?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.08.2015.
10:02
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji centar KK Crvena zvezda Boban Marjanović na "Instagramu" je podelio fotografiju i video koji su ga oduševili. Evo o čemu se radi.

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Momak koji je tokom leta ostvario san transferom u najjaču košarkašku ligu na svetu a potom ostao bez šanse da zaigra za nacionalni tim na Eurobasketu zbog odluke kluba koji ga je angažovao, dobio je neočekivanu podršku mlađih kolega.

Dečaci koji treniraju u košarkaškom klubu Crvena zvezda iskoristili su priliku da Bobanu Marjanoviću požele uspešnu sezonu u NBA ligi a to su učinili na originalan način.

Boban Marjanović postavio je na svoj "Instagram" fotografiju i kraći snimak koji otkrivaju o čemu se radi.

Dečurlija iz KK Crvena zvezda formirala je telima nadimak srpskog centra, dok je na snimku jedan momak poželeo uspešnu sezonu a ostatak ekipe potom je zagrmeo "MVP, MVP, MVP..."

"Hvala mojim najmlađim drugarima, oduševljen sam vašom podrškom" napisao je Boban Marjanović.

Podsećamo da je Bobi ovoga leta ostvario transfer u San Antonio Sparse sa kojima je potpisao ugovor o jednogodišnjoj saradnji.

Hvala mojim najmladjim drugarima,odusevljen sam vasom podrskom! 👍💄💕 @crvenazvezdakk

A video posted by Boban Marjanovic (@bobimarjanovic13) on Aug 29, 2015 at 8:16am PDT

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wazza77
Monday, 07.09.2015
00:45

Bobi...neka nam uspes vise od te 1 godine u kojoj ce ti dati prosecno 8-10 minuta na terenu!!!Razvali odmah u pocetku i nateraj ih da moraju da ti pruze vise minuta...Trudi se maximalno makar i zarad povrede jer oni placaju sav oporavak a imaju najbolje lekare!!!Pruzi najbolje partije u zivotu pa da se vidimo u RIU-2016-te (pozrav od grobara koji vise voli svoju drzavu svoj Partizan i Zvezdu nego pobedu stranog kluba protiv nje)!!!

avatar
Sunday, 30.08.2015
13:03

Tako to rade šampioni !!!!