Šta je to Muta spremio Francuzima?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.09.2015.
13:45
Izvor: Sportske.net

Prvi pomoćnik selektora reprezentacije Srbije Miroslav Muta Nikolić vazda je bio taličan našem nacionalnom timu pa se nadamo da će njegova harizma i po koji savet igračima dati rezultat u borbi za bronzanu medalju.

Sportske.net/BojanBrezovac
Sportske.net/BojanBrezovac

Povezane vesti

Košarkašku reprezentaciju Srbije u 14 časova očekuje početak borbe za bronzano odličje na 39. Evropskom prvenstvu a protivnik će u datom momentu biti najteži mogući.

Selekcija domaćina Evropskog prvenstva nije uspela da ostvari zacrtani cilj i uđe u borbu za zlatnu medalju pa će danas uraditi sve kako bi se odužila mnogobrojnim navijačima koji su tokom prethodne sedmice punili stadion "Pjer Moro" i pružali podršku ekipi Vensana Kolea.

Srbija možda neće imati tako brojnu podršku sa tribina kao selekcija Francuske ali će na klupi sedeti čovek koji je vremenom postao talija naše košarkaške reprezentacije.

Pored toga što je mnogo puta do sada osvajao medalje kao šef struke reprezentativnih različitih reprezentativnih selekcija, Miroslav Muta Nikolić imaće novu priliku da kao prvi pomoćnik Aleksandra Đorđevića stigne do novog odličja.

Pred početak utakmice Srbija - Francuska Muta je u društvu Jovice Antonića ušao u polemiku pa ostaje da vidimo šta je to "stari košarkaški vuk" spremio za danas i hoće li neki njegov savet biti presudan za trijumf nad "Trikolorima".

Miroslav Nikolic
Foto: Sportske.net/BojanBrezovac

Miroslav Nikolic
Foto: Sportske.net/BojanBrezovac

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke