Šta je posle pobede rekao 'stručnjak za Špance'?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.03.2016.
00:14
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da su njegovi igrači zaslužili plasman u plej-of Evrolige nakon spektakularnog trijumfa nad Unikahom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u petak su savladali Unikahu rezultatom 78:72 u okviru 11. kola TOP 16 faze Evrolige što ih je dovelo na korak od plasmana u četvrtfinale elitnog takmičenja.

"Čestitam igračima na igri koju su večeras prikazali. Takođe, želim da se zahvalim navijačima koji su doputovali iz Beograda da bi nam pružili podršku" rekao je trener Dejan Radonjić.

Crvena zvezda Telekom uspela je da nadomesti 19 poena zaostatka za Unikahom i da na kraju savlada španski sastav, pa posle 11 mečeva zauzima drugo mesto na tabeli grupe "E".

"Večerašnja utakmica je bila teška od samog početka. Na startu nam je nedostajalo energije i koncentracije. Pravili smo veliki broj grešaka na obe strane terena. Unikaha je odigrala sjajno prvo poluvreme i napravila nam mnogo problema, a posebno se istakao Nedović" objasnio je Radonjić-

Unikaha je nakon 20 minuta igre imala 16 poena prednosti, a na početku treće četvrtine i maksimalnih "plus 19" koje je Zvezda sustigla za nešto više od 17 minuta.

"Činilo se da će domaćin nastaviti u istom ritmu u drugom poluvremenu ali smo zaigrali bolje u odbrani i počeli da sakupljamo lopte pod koševima" rekao je Radonjić i dodao,

"Bilo je nekih lakih poena iz kontranapada koji su nam podigli samopouzdanje i učinili da u završnicu uđemo sa većim intenzitetom. Pored toga, ubacili smo i neke teške šuteve u poslednjim minutima i tako stigli do velike pobede" kazao je trener Crvene zvezde Telekom.

Šampion Srbije sada se nalazi na jednu pobedu od plasmana u četvrtfinale, a strateg Crvene zvezde Telekom tvrdi da su njegovi izabranici zaslužili da prođu dalje.

"Jedini smo klub u Evropi koji utakmice u Evroligi igra sa juniorima, a sada ti momci imaju priliku da igraju plej-of fazu ovog takmičenja" zaključio je Radonjić.

Crvena zvezda Telekom u narednom kolu gostuje Lokomotivi Kubanj u Krasnodaru, a potom je očekuju duelu sa Darušafakom u Beogradu i Cedevitom u Zagrebu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 19.03.2016
15:59

Cestitke Radonjicu na velikoj pobedu.

avatar
RadovanRD
Saturday, 19.03.2016
13:52

Radonja ludi!!!

avatar
Џејсон Стејтамм
Saturday, 19.03.2016
12:28
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 19.03.2016
12:04

svaka cast Dudi, Kariju, Obradovicu, Djordjevicu, ali sa onakvim timovima, budzetima i ja bi imao neki uspeh ali ovo sto radi Radonjic to je nesto posebno i pitanje da li bi to ovi postigli...

avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 19.03.2016
14:37

Kari bi , ali ovi ostali...cisto sumnjam.