Šta je Mačvan imao da kaže nakon Zvezdine pobede?

Autor: Beta Beta
četvrtak 17.11.2016.
23:57
Izvor: Beta

Košarkaš Armanija Milan Mačvan ocenio je da je Crvena zvezda večeras zasluženo trijumfovala i dodao da će crveno-beli imati "veliku ulogu" u borbi za četvrtfinale Evrolige.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

"Zvezda je zasluženo pobedila. Odigrali su timski, što se ne može reći za nas. Mi ove sezone igramo promenjivo, od sjaja do očaja, što se videlo danas. Individualno je moralo mnogo bolje", rekao je Mačvac novinarima posle utakmice.

Armani je večeras u Beogradskoj areni poražen sa 70:83 u osmom kolu Evrolige.

"Znali smo kako oni igraju... Sa svima ekipama su na jednu loptu, nebitno da li je to CSKA ili Galatasaraj. Mogu svakoga da pobede. Oni su jedna iskusna ekipa s nekoliko mladih igrača. Igraju dugu zajedno. U nekim trnucima smo mi igrali sebično. Predstoji velika borba za Top 8 u kojoj će Zvezda imati veliku ulogu, ali duga je sezona i ima dosta da se igra", rekao je Mačvan.

Raduljica Kuzmic
Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Njegov saigrač Miroslav Raduljica, s druge strane, ocenio je da Armani "sam sebe pobedio".

"Loše izdanje moje ekipe. Izgubili smo i to se nije desilo na dobar način. Zvezda nije igrala ništa specijalno. Uz dužno poštovanje svih momaka, nisu nas dobili, nego smo pobedili sami sebe. Loša odbrana je razlog poraza", rekao je Raduljica.

Raduljica je čestitao Marku Simonoviću na izvanrednoj igri.

"Svaka čast Simonoviću! Mnoge iznenadjuje, mene ne baš, jer ga znam dugo. Samo neka nastavi tako. Ovaj ritam Evrolige jeste naporan, ali je zanimljivo, nema mesta žaljenju, idemo dalje. Joviću ne zameram ništa na jakom faulu. Igra je nekada grublja, nekad ne... To je sve sport i mi smo dobri drugari", rekao je Raduljica.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke