Šta će tek da bude kad i Volters zaigra za Zvezdu? Ovo je njegov prvi susret sa ''Delijama''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.10.2016.
21:18
Izvor: Sportske.net

Ako do sada možda i nije bio potpuno svestan toga, Nejtu Voltersu je od večeras potpuno jasno u koliko moćnoj ekipi će igrati u nastavku sezone.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Večerašnjem spektaklu u ''Kombank Areni'' prisustvovao je i novi košarkaš Crvene zvezde mts  Nejt Volters, koji je burno pozdravljen od strane 18.150 navijača koliko je bilo prisutno u hali tokom meča sa Barselonom.

Njegovi novi saigrači su se potrudili da mu užitak bude potpun, Zvezda je slavila sa 76:65, a na Voltersu je da u tom ritmu i on nastavi i doprinese da se srpski šampion i u novom formatu Evrolige bori za najviše ciljeve.

U prilogu su trenuci kada je Volters ušao u halu pred početak meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip Micić
Thursday, 27.10.2016
07:03

A mi sa Simonovicem,Rebicem,bez Jovica..kakav ti je to parametar

avatar
mostar54
Wednesday, 26.10.2016
21:33

Звезди честитке на победи, али да се не заваравамо. Барцелона је играла без 4 изузетна играча и пети се повредио у првој четвртини.

avatar
milosct
Thursday, 27.10.2016
14:26

Kakve veze ima? Mi sigurno ne ocekujemo da osvojimo Evroligu, ali posto smo vec uspeli da dobijemo Barsu i Galatasaraj u gostima, i gledajuci rezultate ostalih utakmica u EL, mislim da nije nemoguce da se uz jos jednog igraca na centarskoj poziciji borimo za to osmo mesto. A i od Darusafake smo izgubili zbog promasenog zicera. Nije velika razlika izmedju timova, sem Olimpijakosa, Fenera, Reala i CSKA, ostali timovi su uglavnom skup nekih skupih Amerikanaca koji su uglavnom poenteri i nisu bog zna kakvi timski igraci

avatar
Dzingis Kan
Thursday, 27.10.2016
14:30

Ajd nabroj ko fali? Lupetas hrvat za medalju,al docice te i vi na red ahaahah,samo polako.