Srpski centri mete Panatinaikosa!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.07.2015.
20:49
Izvor: Sportske.net

Novopečeni trener Panatinaikosa Aleksandar Đorđević predao je čelnicima kluba imena trojice centara od kojih bi jedan trebalo da bude angažovan kao pojačanje. Pored Gabonca koji je nastupao za Partizan tu su i dvojica srpskih košarkaša.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Šestostruki šampion Evrope angažovao je Aleksandra Đorđevića za novog trenera a Sale Nacionalne već je sa čelnicima Panatinaikosa poradio na spisku željenih pojačanja.

Kako je izjavio prilikom postizanja dogovora, Đorđević će na početku mandata zatražiti da budu angažovani određeni igrači, dok na duže staze Panatinaikosova akademija treba da bude proizvodna traka sa koje će igrači dolaziti u prvi tim.

Prioritet svih prioriteta biće dovođenje igrača na centarskoj poziciji a grčki mediji u petak su preneli da se na listi željenih pojačanja Aleksandra Đorđevića nalaze dvojica srpskih centara i jedan bivši igrač Partizana rođen u Gabonu.

Sam pomen Partizana i Gabona dovoljan je da shvatite da se radi o Stefonu Lazmeu, momku koji je prethodnu sezonu proveo u ekipi Anadolu Efesa ali se sada nalazi na izlaznim vratima jer Turci ne žele da nastave saradnju pod dosadašnjim finansijskim uslovima.

Kada je reč o srpskim centrima u pitanju su jedan bivši i jedan sadašnji centar KK Partizan. Miroslav Raduljica slovi za prvog pika Saše Đorđevića a kao slobodan agent lako bi mogao da dogovori saradnju sa "Zelenima".

"Rezervna opcija" je Nikola Milutinov, momak koji je nedavno draftovan od strane San Antonio nakon čega su se pojavile spekulacije da će Sparsi zahtevati od mladog centra da promeni sredinu i nastavi karijeru u ekipi koja igra u Evroligi.

Miroslav Raduljica propustio je dobar deo prethodne sezone zbog povrede, dok su Nikola Milutinov i Stefon Lazme imali značajne uloge u ekipama za koje su nastupali.

Ne zaboravimo da bi pored navedenih igrača Aleksandar Đorđević u Panatinaikosu voleo da vidi i Zorana Ercega ali će njegov transfer verovatno morati da sačeka dok se ne nađe adekvatno rešenje za centarsku poziciju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke