"Srpski" Bajern prejak za Zvezdu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.09.2014.
21:55
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde Telekom doživeli su u subotu prvi poraz na kontrolnom turniru u francuskom Miluzu. Izabranike Dejana Radonjića večeras je "preslišao" Bajern iz Minhena koji sa klupe vodi Svetislav Pešić.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV

Povezane vesti

Vicešampion Srbije odigrao je u subotu drugi meč u sklopu kontrolnog turnira u francuskom Miluzu ali je ovoga puta ishod bio dijametralno suprotan od onog što smo imali prilike da vidimo u petak.

Nakon trijumfa nad Panatinaikosom izabranike Dejana Radonjića ubedljivo je savladao minhenski Bajern rezultatom 70:96 (19:21, 21:23, 15:26, 15:26).

Beogradski crveno-beli i večeras su nastupili bez Nemanje Dangubića, Branka Lazića i Nikole Kalinića dok je protivnički sastav bio lišen pomoći centra reprezentacije Srbije Vladimira Štimca.

Trener Crvene zvezde Telekom odlučio je da večeras ukaže priliku mlađim igračima a upravo je nedostatak iskustva doveo do toga da protivnik već do poluvremena stekne osetnu prednost.

Najefikasniji u redovima crveno-belih bili su Luka Mitrović i Boban Marjanović sa po 15 poena. Dženkins i Cirbes su ubacili po 8, Rebić 7, Tejić, Gudurić i Čvorović po 4, Vilijams 3, Blažič 2, a Kaplanović se nije upisao u strelce.

Najzaslužniji za pobedu Bajerna bio je Brajant sa 18 poena, dvocifren košgeterski učinak imali su Đedović (16), Vasilije Micić (13), i Gavel (10). Jagla je postigao 9, a Duško Savanović 5 poena.

Poslednju utakmicu na turniru u Miluzu košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju u nedelju kada će se od 17 časova i 30 minuta sastati sa Strazburom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke