Srpske košarkašice ubedljive u generalnoj probi pred SP

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.09.2014.
20:54
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Ženska košarkaška reprezentracija Srbije ubedljivo je savladala Mozambik u poslednjoj proveri prede odlazak na Svetsko prvenstvo u Tursku.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Naša selekcija je u hali ''Vizura Sport'' pokazala da je mnogo bolji rival, što je i rezultat na kraju pokazao - 99:53 (25:21, 24:10, 17:11, 33:11).

Selektor Marina Maljković je odlučila da ovoga puta ukaže veću šansu igračicama koje nisu u prvom planu i uglavnom je zadovoljna onim što je videla.

''Opet smo videli dosta dobrih stvari, želju za dokazivanjem, ali i dosta grešaka. Još jednom želim da istaknem koliko sam zadovoljna time što smo igrali dve utakmice protiv Mozambika, s obzirom da na Svetskom prvenstvu startujemo protiv Angole, koja gaji sličan stil igre.

Na poluvremenu sam skrenula pažnju igračicama da protiv takvih ekipa mora da se bori i izgara na terenu svih 40 minuta i da je to jedini put do uspeha. U sredu ćemo odrediti konačan spisak reprezentacije Srbije za Tursku'',
izjavila je Maljković, a prenosi sajt KSS.

Srbija: Radočaj 12, Čađo 12, Krnjić 17, Milovanović 8, Butulija 6, Ajduković 8, M. Dabović, Rad, Marković 15, Mandić 9, Krnjić 12, A. Dabović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke