Srpkinja u NBA ligi!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.02.2015.
13:37
Izvor: Sportske.net

Srpska reprezentativka Ana Dabović karijeru nastavlja u ženskoj NBA ligi pošto je trener Los Anđeles Sparksa potvrdio da je klub potpisao ugovor sa njom.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Jedna od najboljih košarkašica Evrope Ana Dabović (25) izborila se za angažman u ženskoj NBA ligi u kojoj će nastupati za ekipu Los Anđeles Sparksa.

Trener Brajan Agler potvrdio je da je su Sparksi angažovali Anu Dabović izrazivši pritom zadovoljstvo što će srpska reprezentativka nositi dres ekipe iz Los Anđelesa.

"Ana je jedan od najvećih talenata u Evropi. Ima odlične veštine, dobra je u tranziciji i bila je najbolji strelac u Turskoj. Uzbuđeni smo što nam se pridružila" rekao je Agler.

Bek srpske košarkaške reprezentacije počela je svoju karijeru u Herceg Novom a potom je nastupala za Fljamutari, Aris, Dinamo iz Novosibirska, Visulu, Ankaru, Dinamo iz Moskve i Ormanspor.

Sa mlađim kategorijama reprezentacije Srbije mlađa od sestara Dabović ima srebro i bronzu sa Evropskih prvenstava ali i srebrnu medalju sa Mediteranskih igara u Peskari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke