Sreli se Leo i Simonović, proradila srpska haubica!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.04.2015.
23:16
Izvor: Sportske.net

Bivši kapiten Crvene zvezde Telekom Marko Simonović zabeležio je još jedan fantastičan nastup u dresu Orteza. Reprezentativac Srbije postigao je trećinu koševa za Ortez u porazu od Limoža.

elan-bearnais.fr
elan-bearnais.fr

Povezane vesti

Srpski internacionalac Marko Simonović zabeležio je jednu od najboljih partija tekuće sezone na gostovanju aktuelnom prvaku Francuske.

Ekipa Orteza poražena je na gostovanju Limožu rezultatom 96:89 (27:21, 20:16, 18:24, 31:28) u okviru 29. kola Francuske košarkaške lige (LNB).

Duel dve ekipe bio je prilika da se na terenu sretnu bivši prvotimci Partizana i Crvene zvezde Telekom Leo Vesterman i Marko Simonović a potonji je bio znatno uspešniji iako je slavila ekipa bivšeg pleja crno-belih.

Leo Vesterman je za 20 minuta postigao 12 poena i upisao 3 asistencije, dok je srpska haubica Marko Simonović za 36 minuta postigao 31 poen (7/7 sa penala, 3/4 za dva, 6/12 za tri) i tome dodao tri skoka.

Limož je na kraju upisao 20. pobedu u sezoni usled čega je zadržao treće mesto na tabeli a Po Ortez ima sve manje šansi da se domogne plej-ofa jer na pet kola pre kraja ligaškog dela sezone ima četiri pobede manje u odnosu na osmoplasirani Gravelin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke