Srbin nedostupan za Barsu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.11.2016.
09:30
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Košarkaški klub Barselona moraće da se okrene nekoj drugoj opciji na poziciji plejmejkera pošto Stefan Marković nije dostupan.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Srpski internacionalac iz redova ruskog Zenita našao se na meti Barselone koja je u prethodnom periodu ušla u ozbiljan problem sa povredama igrača iz spoljne linije.

Katalonci su tako krenuli u potragu za novim plejmejkerom a Jorgos Barcokas želeo je da u svoj tim dovede srpskog internacionalca Stefana Markovića pa je Zenitu poslata ponuda od oko 400.000 evra.

Ruski klub nije želeo da prihvati takvu ponudu i sve su prilike da od transfera neće biti ništa, što je za "Žurnal" potvrdio agent Vladimir Dragutinović.

"S obzirom da Marković ima važeći ugovor, uputili smo Barselonu na Zenit i nezvanično, jer agencija za posredovanje u kojoj radim nije učestvovala, klub iz Sankt Peterburga neće ni da čuje za mogućnost da se odrekne Stefana" kaže Dragutinović.

Ukoliko do kraja nedelje ne bude bilo pomaka u pregovorima izvesno je da će Barselona angažovati košarkaša Monaka Di Bosta koji je juče priznao da je blizu prelaska u redove katalonskog sastava.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VL
Tuesday, 08.11.2016
14:26

Mislim da je to dobro za Stefana. Rajs ima minutazu oko 30min i tu se nece mng menjati ko god da dodje,Koponen se vratio,tako da nebi imao ko zna kakvu minutazu. Ko kaze da Barsa nece u top 8 taj poima od kosarke nema. Mec sa Zvezdom dosao im je u najgorem trenutku,bili su bez pola tima na tom mecu. Onda su pocistili Makabi u gostima i sad Real u ligi. A idealje su povredjeni Doelman,Ribas,Laval,Navaro.

avatar
Salvatore
Tuesday, 08.11.2016
13:37

Steta za Markovic,mogao je igrati u ozbiljnom klubu u EL iako msm da su ocajni,posle one partije u Beogradu nzm kako misle biti i u top 8,ocajni su

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 08.11.2016
11:25

Na kraju ce da nam plate koliko trazimo i ode Jovic..

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 08.11.2016
10:32

Hvalim te Boze da nece da prihvate, nisu ludi. 10 zaredom vesti o kosarci:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 08.11.2016
10:31

Hvalim te Boze da nece...