Srbi pale badnjak, Zvezda zapalila Kaunas! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.01.2017.
19:44
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije i regionalne ABA lige odlično je otvorio večerašnji meč u Kaunasu, pa posle prvih 20 minuta igre ima prednost od 25 poena.

Sportske.net/AltaiStudio/NikolaKrstić
Sportske.net/AltaiStudio/NikolaKrstić

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s radno provode još jedan praznik pošto se na Badnje veče u Kaunasu bore za osmu pobedu u tekućoj evroligaškoj sezoni.

Prvi evroligaški meč u 2017. godini izabranici Dejana Radonjića otvorili su kako se samo poželeti može.

Fantastična igra u odbrani i trojica raspoloženih pojedinaca pred protivničkim košem rezultirali su dvocifrenom prednošću uz samo SEDAM primljenih poena.

Samo u prvom delu drugog kvartala igrači Žalgirisa uspeli su da "dignu glavu" i nešto bolje odgovore na Zvezdinu igru, ali je gostujući sastav prebrodio taj period krize i to zahvaljujući Marku Simonoviću koji je namestio ruku i pogađao van linije 6.75.

Nakon prvih dvadeset minuta igre Crvena zvezda mt:s ima prednost od 25 poena (47:22), a evo kako "Delije" na Tviteru komentarišu dešavanja u "Žalgirio Areni".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Friday, 06.01.2017
20:50

Polako samo sve ide dobro ima još 20 minuta mora maksimalno jako da se odigra

avatar
Markо Đorđević
Friday, 06.01.2017
20:47

Sta je gospodin Dejan Radonjic napravio od ove ekipe...Neopisivo. Simonovic igra ne sezonu zivota, nego sezonu zivota bilo kog Zvezdinog kosarkasa. Koliko samopouzdanja ima, govori i izjava : Kad sutnem, znam da mogu samo slucajno da promasim. Gazi Zvezdo !

avatar
сочинитељ
Friday, 06.01.2017
20:46

чекај бре,откад се аба лига игра у литванији