Srbi neprimetni, učenik bolji od učitelja!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.01.2016.
08:31
Izvor: Sportske.net

Jokić i Bjelica bez nade u noćašnjim utakmicama, Kris Midlton se "zahvalio" Dvejnu Vejdu na letošnjim časovima.

BETA/AP Photo/Jeff Haynes
BETA/AP Photo/Jeff Haynes

Povezane vesti

Denver se dobro držao protiv Oklahome, pomoglo je to što su gosti šutirali lošije nego obično, ali na kraju suvi kvalitet je presudio.

Vestbruk, 27 poena i 12 asistencija i Durant 30 poena i 12 skokova su bili prevaga, na drugoj strani Galinari je ubacio 27, ali u nastavku nije bio tako efikasan kao u prvom delu. Odličan posao za goste je odradio Enes Kanter, Turčin je ubacio 25 poena, najviše u sezoni.

Jokić kod Nagetsa ne mnogo zapažen, 6 poena i 3 uhvaćene lopte, ponovo je bio starter. Nurkić je propustio još jedan meč zbog povede, Žo Lovernj solidan sa 12 poena.



Minesota nije imala rešenje za Entonija Dejvisa. Ubacio je 35 poena, Timbervulvsi su bili na +17 u prvoj četvrtini, ali je nakon toga meč protekao u znaku Pelikansa.

Bjelica je ubacio 4 poena, imao isto toliko skokova, njegov tim je nestao u nastavku, trener Mičel, ali i Rubio koji je završio sa 15 poena, smatraju da je ekipa sebična. Pelikansi su serijom 14:2 na startu treće četvrtine prešli u vođstvo, nisu se osvrtali. Minesota je u toj očajnoj trećoj četvrtini uspela da u poslednje tri sekunde primi četiri poena. Holidej je pogodio, pa je Bjelica pogrešio prilikom izvođenja lopte, i poklonio Danteu Keningemu poene.



Ovaj porez je iznervirao saigrače, ali i publiku. Inače, Bjelica ima dosta problema sa penalima u poslednje vreme, a mnogi mu zameraju da loše igra odbranu...

Peković nije igrao, Sem Mičel ga štedi posle povrede, trebalo bi da bude u timu večeras u Dalasu.

Milvoki je odneo pobedu sa Floride, Kris Midlton je sa 22 poena bio najefikasniji, pokazao je Dvejnu Vejdu da ga je zvezda Majamija dobro podučavala prošlog leta kada su zajedno trenirali. Tada je "Fleš" bio impresioniran onim što može bek Milvokija, a sada se još jednom uverio, Midlton je imao i po 7 skokova i asistencija,

Majami je bio bez Slovenaca Dragića i Udriha, kao i MekRobertsa i Krisa Andersena, sve što su učinili je da povedu sa 32:31, na poluvremenu su već bili na -10, posle je prednost Baksa rasla.

Pejsersi su odneli pobedu iz Arizone i prekinuli niz od tri poraza. Monta Elis i Pol Džordž su iskombinovali 39 poena, na drugoj strani Devin Buker 32 rekord karijere, Sansi su oćajni, izgubili su 14 od poslednjih 15 mečeva. Držali su se, spustili na jedan posed u finišu, ali je pobeda otišla u Indijanu.

Rezultati:

Nju Orleans - Minesota 114:99
Majami - Milvoki 79:91
Feniks - Indijana 94:97
Denver - Oklahoma 104:110

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 20.01.2016
18:11

Pa sto je ovaj kreten davao loptu Bjelici kad ima blize igraca, ne kontam sto je Bjelica kriv?!

avatar
coas
Wednesday, 20.01.2016
13:39

Pa nije Bjelica izveo nego ona panjina Lavin