SRAMOTA - Ovo su vicešampioni sveta, a pogledajte šta im rade u Turskoj!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.11.2014.
20:25
Izvor: Sportske.net

Šokantne scene imali smo prilike da vidimo proteklog vikenda u utakmicama šampionata Turske. Ono što je najgore, jeste da su posle brutalnih startova nad njima, povređeni naši reprezentativci Nenad Krstić i Bogdan Bogdanović. Da li su u Turskoj uopšte sve

BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS
BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS

Povezane vesti

Košarkaški učinak naših košarkaša u šampionatu Turske proteklog vikenda, ostao je u senci povreda dvojice reprezentativaca Srbije koji brane boje najboljih tamošnjih klubova, Anadolu Efesa i Fenerbahče Ulkera - Nenada Krstića i Bogdana Bogdanovića.

Kako smo več i objavljivali, Nenad Krstić je u duelu Efesa i Karšijake doživeo frakturu lakta i izvesno je da ga narednih nekoliko meseci nećemo gledati na košarkaškim terenima.

U prilogu možete pogledati kako je brutalan bio prekršaj centra Karšijake, kome čak nije dosuđena ni nesportska lična greška!?

Da li je to tretman koji zaslužuje kapiten druge reprezentacije sveta u ovom trenutku? Odgovor duguju čelnici šampionata Turske...



A da kompletna slika bude još gora, veče pre Krstićeve povrede je i Bogdan Bogdanović doživeo povredu posle sramnog starta protivničkog igrača, koji je laktom udario u lice našeg reprezentativca, usled čega je Bogdan prošao sa potresom mozga.

Tim povodom se oglasio i trener Fenerbahčea Željko Obradović, koji je pozvao nadležne da oštro kazne košarkaša Tofaša, Nigerijca Činemelua Elonua, koji je napravio ovaj divljački prekršaj.

''Pitam se kako će liga reagovati. Jer, nije ovde reč samo o faulu, već o reakciji koja može da ugrozi život igrača. To je bio snažan i jasan udarac, a trojica sudija na terenu ga nisu videla'', objašnjava Obradović i podseća da je prošle sezone iz sličnih razloga na nekoliko meseci izgubio i Kenana Sipahija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke