SPEKTAKL u Skoplju, dolazi Željkov Fener u punom sastavu!

Autor: Beta Beta
petak 16.09.2016.
17:56
Izvor: Beta

Revijalna košarkaška utakmica izmedju Rabotničkog i vicešampiona Evrope, turskog Fenerbahčea, biće odigrana u Skoplju 30. septembra, potvrdio je danas skopski klub.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Tim iz Istanbula, predvodjen trenerom Željkom Obradovićem, dolazi u Skoplje u punom sastavu, saopšteno je danas na konfernciji za novinare Rabotničkog i skopske opštine Centar, koja stoji iza tog košarkaškog kluba.

Revijalna košarkaška utakmica, koja je deo obeležavanja 70 godina najtrofejnijeg makedonskog kluba, biće odigrana u najvećoj skopskoj sportskoj dvorani "Boris Trajkovski".

Ljubitelji košarke u Skoplju moći će da uživaju u igri Bogdana Bogdanovića i Nikole Kalinića, koji su se zakitili srebrnom medaljom na Olimpijskim igrama u Riju, kao i nekadašnjih NBA igrača Ekoje Udoa, Luidjija Datomea, Kostasa Slukasa, ističu makedonski mediji.

Predsednik Upravnog odbora Rabotničkog Risto Gapić je dodao da osim Obradovića,  igrača i članova rukovodstva Fenerbahčea, u Skoplje dolaze i fan klubovi turskog šampionskog tima, koji će biti deo proslave Rabotničkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke