Španski sudija oduševljen susretom sa Novakom

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.02.2016.
18:42
Izvor: Sportske.net

Španski košarkaški sudija Karlos Peruđa bio je samo jedan od nekoliko hiljada ljudi koji su sinoć napustili "Pionir" oduševljeni time što je Novak Đoković došao na meč Crvene zvezde Telekom i Cedevite.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u četvrtak su u prepunoj hali "Pionir" ostvarili ubedljivu pobedu nad Cedevitom, a jedan od glavnih utisaka sa meča bio je dolazak Novaka Đokovića u košarkaški hram na Karaburmi.

Najbolji teniser sveta ušetao je na parket kroz tunel za igrače, a onda je u "Pioniru" nastao delirijum o čemu ste mogli da čitate OVDE!

Nije samo mnogobrojna publika bila oduševljena Novakovim dolaskom na utakmicu, već su i ostali akteri košarkaškog okršaja Zvezde i Cedevite otkrili da im je bilo čast što su se susreli sa Đokovićem.

Među onima koji su iz Beograda poneli sjajne utiske bio je i košarkaški sudija Karlos Peruđa koji je na svom "Tviteru" postavio fotografiju Novaka Đokovića.

"Kao što mi je prijatelj rekao “Velikani su velikani u svakom smislu. Bila mi je čast da te upoznam Novače" napisao je Peruđa.

Tako je još jednom potvrđeno da čitav svet poštuje ono što je Novak Đoković uradio u dosadašnjem toku karijere, a njegovi sunarodnici mogu ponosno da konstatuju da je jedan Srbin najbolji na svetu u poslu kojim se bavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke