Španski gigant došao po Kalinića!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 18.07.2015.
19:02
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda imaće velikih problema da zadrži Nikolu Kalinića koji je nakon Fenerbahčea zainteresovao još jedan veliki evropski klub koji dolazi iz Španije.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije već je ostao bez nekoliko igrača koji su bili nosioci igre u prethodnoj sezoni a vrlo se lako može dogoditi da nakon Čarlsa Dženkinsa i Bobana Marjanovića i Nikola Kalinić napusti Crvenu zvezdu.

Početkom meseca na adresu Nikole Kalinića stigla je ponuda Fenerbahčea ali je Crvena zvezda demantovala vest da će srpski reprezentativac nastaviti karijeru u ekipi iz Istanbula.

Pretposlednjeg dana tekuće nedelje "Blic" je došao do informacije da je na adresu Crvene zvezde stigla ozbiljna ponuda španskog giganta koji želi Nikolu Kalinića.

Kako navodi pomenuti izvor, Barselona je poslala izdašniju ponudu od Fenerbahčea i samo od Zvezde i Nikole Kalinića zavisi hoće li sjajni košarkaš narednu sezonu započeti u dresu katalonskog kluba.

Prvotimac Crvene zvezde Nikola Kalinić trenutno se nalazi na pripremama sa reprezentacijom Srbije a ukoliko bi crveno-beli prihvatili ponudu Barselone krilni košarkaš bi "skoknuo" do prestonice Katalonije kako bi obavio formalnosti vezane za potpisivanje ugovora.

Nikola Kalinić priključio se Crvenoj zvezdi pre godinu dana a do sada je u karijeri nastupao za subotički Spartak, Vojvodinu Srbijagas i Radnički iz Kragujevca.

Sa seniorskom reprezentacijom Srbije Nikola Kalinić ima srebrnu medalju sa Svetskog prvenstva u Španiji, a u prethodnoj sezoni u Evroligi je imao prosek od 9.2 poena i 3.9 skokova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Saturday, 18.07.2015
22:15

ако нуде више од милион пустити га да оде,више бих волео да га гледам у дресу барсе него фенера...следеће сезоне иста цена и за дангубића и тако у круг...штета што нисмо на време продужили уговоре са ђенком и бобијем,сигурно би добили још пар милиона за обојицу...сваком играчу понудиш трогодишњи уговор,редовна примања и играње у ел ће удвостручити његову цену...играчи се стварају,а не отимају

avatar
Milos023
Sunday, 19.07.2015
02:12

nije ni sve u parama....imas li predlog koga da dovedemo da ih zameni?

avatar
indija durot
Saturday, 18.07.2015
22:04

Malo jace od milion evra je ponuda koliko sam ja cuo...Ja bi ga pustio za te pare a od Dangubica ocekujem da eksplodira na trojci tako da ne bi trebalo da se oseti Kalinicev odlazak

avatar
Nikola Nikola
Saturday, 18.07.2015
19:27

Ajde Žoc, usprati Barsu i kupuj Kalinu - zasigurno će više prostora za igru imati kod srpskog stručnjaka.

avatar
Shone
Saturday, 18.07.2015
19:13

jel se zna o kolikom novcu je rec?

avatar
Doktor ijopet
Saturday, 18.07.2015
19:09

Opaaaaa. Ajmo dajte milionce i Kalina moze da ide. Pre svega zasluzio je da zabode jak ugovor a imace i odlicne uslove za napredak. U njega je ulozeno samo 100k tako da je ovakva prodaja posao decenije. Mi za ove pare moze platiti 3 odlicna pojacanja ili da zatvorimo budzet za sledecu godinu sa platama i da nas ne boli glava.

avatar
Nikola_pg
Saturday, 18.07.2015
19:35

Ponuda je milion i 200. To znam iz vrlo vrlo pouzdanih izvora. Za te pare mozemo da dovedemo 3 vrhunska igraca.

avatar
milan zmaj
Monday, 20.07.2015
07:21

Nek ide,kao sto kazes mozemo 3 dobra igraca da dovedemo....