Španci zagrizli za Obradovića?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.05.2015.
17:52
Izvor: Sportske.net

Sjajnim vođenjem berlinske Albe srpski košarkaški stručnjak Saša Obradović postao je "tražena roba" u Evropi a najnovije spekulacije tiču se njegove selidbe u Španiju.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Srpski košarkaški stručnjak Saša Obradović lagano je gradio svoju trenersku reputaciju na klupi Albe a sezona na izmaku vinula ga je visoko na listi najtraženijih stratega u Evropi.

Samo u sezoni 2014/2015 Obradovićeva Alba je "skinula skalp" šampionu NBA lige, plasirala se u TOP 16 fazu Evrolige, i bila na korak od plasmana u plej-of elitnog takmičenja.

Uz odlične rezultate koje "Albatrosi" beleže u Bundesligi ne čudi što su za Sašu Obradovića zainteresovani španski velikani poput Laboral Kuće i Valensije.

Od ranije je poznato da je srpski košarkaški stručnjak bio u pregovorima sa Laboral Kućom, a ugledni košarkaški novinar Dejvid Pik prenosi da bi Obradović od jeseni mogao da preuzme Valensiju!

Klub sa juga Španije u tekućoj sezoni nije ostavio očekivane rezultate zbog čega je i smenjen trener Velimir Perasović ali njegov naslednik Karles Duran ne predstavlja rešenje na duže staze.

Osvajač tri trofeja u Evrokupu odlučan je u nameri da na klupu dovede uglednom trenera koji bi bio garant za uspehe u Španiji ali i u međunarodnim takmičenjima.

Saša Obradović je u dosadašnjem toku karijere vodio Keln, Kijev, Turov i Donjeck a u tekućoj sezoni imenovan ja za najboljeg trenera nemačke Bundeslige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mclaud kg
Tuesday, 05.05.2015
15:54

Valensija je dobar klub,ako tu napravi ono sto se od njega ocekuje sirom su mu otvorena vrata Evrope.Odlicno jos jedan nas perspektivni strucnjak.Nema zime za nasu kosarku.

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 01.05.2015
19:32

pravo resenje za Valensiju