Španac otpao, Srbin sve bliže angažmanu u Atini!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 19.10.2016.
16:57
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Panatinaikos je nedavno ostao bez trenera, polako se sužava lista potencijalnih kandidata.

fcbarcelona.es/Victor Salgado
fcbarcelona.es/Victor Salgado

Povezane vesti

Argiris Pedulakis je nakon ubedljivog poraza od Olimpijakosa u derbiju završio svoju epizodu na klupi "Zelenih", pa je već krenulo da se spekuliše sa imenima njegovih naslednika.

Pisali smo da su na užem spisku Panatinaikosa bivši trener Albe Saša Obradović, bivši igrač "Zelenih" i proslavljeni litvanski reprezentaitvac Šarunas Jasikevičijus, koji je trenutno šef struke u Žalgirisu, zatim nekadašnji trener Makabija Pini Geršon, kao i doskorašnji trener Barselone Ćavi Paskval.

Potonji je ovog leta napustio redove katalonskog kluba, istekao mu je ugovor, nasledio ga je Jorgos Barcokas, te još uvek nema angažman.

Ipak, prema novim informacijama, Paskval je odbio ponudu Panatinaikosa i definitivno neće sesti na klupu grčkog predstavnika u Evroligi.

Dakle, spisak je dodatno skraćen, kao kandidati ostaju Obradović, Jasikevičijus i Geršon, mada kada u obzir uzmemo da je Litvanac počeo svoj prvi trenerski projekat u redovima Žalgirisa, deluje da je "knjiga spala na dva slova". Da li je tako, videćemo u narednim danima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke