Šou tajm - Čović i Bolden kao Harlemovci

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.01.2017.
19:09
Izvor: Sportske.net

Košarkaši FMP Železnika stigli su do šeste pobede u sezoni na gostovanju Igokei i to zahvaljujući nezadživom tandemu Čović - Bolden koji je pravio bravure na parketu hale u Laktašima.

Beta/ABA liga/FMP/Mo
Beta/ABA liga/FMP/Mo

Povezane vesti

Poslednja utakmica 17. kola košarkaške ABA lige završena je trijumfom FMP Železnika, koji je kao gost bio bolji od šampiona Bosne i Hercegovine.

"Panteri" su stavili na kocku dobijenu utakmicu ali su u završnici ipak ostvarili zasluženu pobedu, o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

Goste je do pobede predvodio plejmejker Filip Čović (36 pts, 3 sk, 5 as), a u stopu ga je pratio Amerikanac Džon Bolden sa 25 poena i 10 skokova.

Upravo je pomenuti tandem proizveo magiju na meču u Laktašima, pa smo tako u dva navrata imali prilike da vidimo kako Čović baca "alej-up" za Džona Boldena.

Pogledajte kako je pomenuti dvojac dominirao u Laktašima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HEJ PJANO21
Wednesday, 11.01.2017
10:02

Bolden će definitivno preći u Zvezdu za sledeću sezonu. Odlične fizikalije!

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 10.01.2017
20:37

Nek sam ja Grobar još sto pita.. ali Filip je uvek imao potencijala a i kvaliteta za košarku. Naravno, ne govorimo ni o približnom visokom kvaltietu, ali sasvim solidan igrač. Veliki potrošač lopti, sa druge strane.. A uz to, momak nas nikada nije nešto otvoreno prozivao i nikako nisam mogao da shvatim što je Pionir onoliko zviždao i prozivao njega. Nije to zaslužio sigurno. A o njegovom ocu ne smem trošiti reči, ne bi mi objavili komentar

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 10.01.2017
23:21

Filip je iz grobarske porodice samo što je otac zbog neostvarene ambicije da zaigra u Partizanu otišao u ekstrem.Filip ima veliki hendikep u visini ,uopšte nije gradjen za košarkaša ali je visio u basket lendu koji je izmedju ostalog tatin projekat jer iskreno nigde drugde ne bi mogao da igra.Odigra jednu dve i onda ga nema nigde.Koji bi trener trpeo da mu jedan Filip šutira trojku u četvrtoj sekundi napada?Samo onaj koga tata postavi.Mnogo je boljih igrača moralo da ode da bi on igrao.

avatar
Dado35
Tuesday, 10.01.2017
23:51

Jabuka ne padne daleko od drveta gde raste 😊