Šou Pola Džordža u Atlanti

Autor: Boban Filipović
nedelja 05.03.2017.
21:42
Izvor: Sportske.net

U veoma uzbudljivom duelu Pejsersi su na krilima svoje prve zvezde uzeli skalp 'Jastrebovima'. Pobedu gostima sa zvukom sirene doneo Glen Robinson III i to "ispred nosa" svog slavnog oca!

BETA/AP Photo/Tony Dejak
BETA/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Doktorska partija Pola Džordža u gradu Koka Kole.

Džordž je sasuo 34 poena, pogodio šest trojki iz devet pokušaja i doneo prevagu u veoma neivesnoj utakmici koju je Indijana dobila rezultatom 97:96.

Houksi su prvom kvartalu stekli dvocifrenu prednost, ali je ona do poluvremena u potpunosti istopljena. Gosti iz Indijanapolisa su u trećem periodu nastavili u ritmu iz drugog i u odlučujućih 12 minuta igre ušli sa sedam poena viška.

Ipak, Atlatna granitnom odbranom dolazi do preokreta u finišu, na manje od dva minuta do kraja bilo je 96:90, ali bivši plejmejker 'Jastrebova' Džef Tig uzima stvar u svoje ruke u odlučujućim trenucima i pokreće strašnu seriju Pejsersa od 7:0 koja je završena trojkom Glena Robinsona III u poslednjoj sekundi!

Uz Pola Džordža dvocifreni kod pobednika bili su pomenuti Tig sa 16, Si-Džej Majls sa 13 i Glen Robinson III sa 11 poena.

Kod Atlante najefikasniji Tim Hardavej Džunior sa 24 poena, ali je poneo ulogu tragičara jer je promašio bitne šuteve u finišu. Pol Milsap je brojao do 23 i imao 10 skokova, nemački reprezentativac Denis Šreder je ubacio 18 poena iimao 7 asistencija.

Hitting the game-winner in front of Dad 👌

A post shared by NBA on ESPN (@nbaonespn) on Mar 5, 2017 at 12:58pm PST

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke