Songaila u dilemi - ''Delije'' ili ''Grobari'', ko je bolji?

Autor: Beta Beta
četvrtak 05.02.2015.
23:49
Izvor: Beta

Iskusni košarkaš Žalgirisa Darijus Songaila izrazio je zadovoljstvo trijumfom svog tima u ''Kombank Areni'' nad Zvezdom, ali i komentarisao kvalitet navijanja Zvezdinih i Partizanovih navijača.

Beta/AP Photo / Darko Vojinovic
Beta/AP Photo / Darko Vojinovic

Povezane vesti

Košarkaš Zalgirisa Darijuš Songaila rekao je da je zadovoljan večerašnjoj pobedom protiv Crvene zvezde u Evroligi, pošto je njegova ekipa zadržala šanse za plasman u narednu fazu.

"Spremali smo se za utakmicu jer smo znali da će fizički da bude mnogo teška. Drago nam je što smo pobedili i zadržali teoretske šanse za plasman u narednu fazu. Mislim da smo se Zvezdi suprotstavili u svim linijama i da smo uradili sve što smo se dogovorili", rekao je Songaila novinarima posle utakmice.

Košarkaši Žalgirisa pobedili su večeras u Beogradskoj areni Crvenu zvezdu sa 70:68, u utakmici šestog kola Grupe E u Top 16 fazi Evrolige i ostvarili drugu pobedu.

"Na kraju je ishod mogao da bude drugačiji, ali na našu sreću mi smo pobedili. Ovde je uvek sjajna atmosfera, bilo da se igra protiv Partizana ili Zvezde. Prvi put sam igrao u Beogradskoj areni i osećao sam se fenomenalno", rekao je on.

Upitan da oceni čiji su navijači bolji, Partizanovi ili Zvezdini, Songaila je rekao da ne može da se uporedi.

"Pionir je jedna priča, dok je Arena u potpunosti druga... U ovom trenutku ću vam reći da su Zvezdini bolji, ali ja ne znam kako je igrati u Areni pred Partizanovim navijačima", rekao je on.

Songalia je svojevremeno igrao za Sakramento sa srpskim košarkašima Vladom Divcem i Predragom Stojakovićem.

"Čujemo se ponekad i sretnemo na nekim događajima. Mnogo sam imao da naučim od njih i neke lepe reči, a ne kao što se uvek priča o psovkama, mada i toga ima... Zadovoljstvo je sresti takve osobe, volim da dolazim u Beograd", rekao je Songalia.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Friday, 06.02.2015
01:03

FMP igrao koji se sada zove zvezda, a novinar pita koji su navijaci bolji Partizanovi ili zvezdini.Samo da bi stvorili jos vecu mrznju tenziju i dali razloga za prepucavanja i svadje.I sada cemo mi reci da su Grobari najbolji, a ovi ce reci da su delije i tako u krug.Postavljacemo razne klipove kao dokaze ko je bolji.Nije uopste trebao postavljati to pitanje po meni.Stvar ukusa.Uglavnom Grobari su najverniji jer pevaju pola sata i posle utakmice i kada se izgubi i dolaze u vecem broju bilo kada igramo Evropu ili ABA ligu.Po meni ali to je samo moje misljenje.U fudbalu oni, mi u kosarci sto se tice navijanja.

avatar
Volt-ai-Re
Friday, 06.02.2015
01:57

Nisu oni bolji ni u fudbalu, samo su brojniji zato sto im je to jedina radost da se okupe tacnije jedina zanimacija u zivotu. Mi imamo kulturu navijanja koja je mozda i bez premca na svetu!

avatar
Realan
Friday, 06.02.2015
10:46

Kad se mi skupimo u fudbalu onda da diskutujemo.Dotle su za mene zvezdini bolji.A ima tu nesto i oko besplatnih ulaznica.Mozda i da ovi nasi pocnu pustati za dzabe :D