'Sokolovi' odahnuli - Vučević igra na Eurobasketu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.04.2017.
15:14
Izvor: Sportske.net

Za razliku od selektora reprezentacije Srbije koji još uvek nema uvid u to da li će moći da računa na Nikolu Jokića, strateg Crne Gore dobio je potvrdu da će Nikola Vučević igrati na Eurobasketu.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Priča oko mogućeg izostanka Nikole Jokića sa predstojećeg Evropskog prvenstva izazvala je pravu buru u srpskoj košarkaškoj javnosti, a utisak je da se još uvek ne zna da li će Aleksandar Đorđević moći da računa na prvu zvezdu Denvera.

Za razliku od selektora "Orlova", strateg reprezentacije Crne Gore Bogdan Tanjević već sada zna da će na Evropskom prvenstvu moći da računa na najboljeg igrača svog nacionalnog tima.

"Radujem se nastupu za reprezentaciju i jedva čekam da zaigram na Evropskom prvenstvu. Srećan sam što mogu da nosim dres sa državnim grbom i pomognem Crnoj Gori da pokaže svoj talenat protiv najjačih reprezentacija na kontinentu" kazao je Nikola Vučević.

Ukoliko izuzmemo Nikolu Pekovića koji zbog povrede već duže vreme ne igra, Nikola Vučević je svakako prva zvezda reprezentacije Crne Gore i njegovo prisustvo u nacionalnom timu na Evropskom prvenstvu imaće ogromnu težinu.

Ono što nije dobro za "Sokolove" jeste podatak da je Vladimir Dašić doživeo težu povredu i da Bogdan Tanjević na njega svakako neće moći da računa tokom kontinentalne smotre.


Reprezentacija Crne Gore nastupiće u Grupi C na predstojećem Eurobasketu, a protivnici će joj u rumunskom Klužu biti selekcije Hrvatske, Češke, Španije, Mađarske i domaćina Rumunije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke