ŠOKANTAN početak za Cedevitu! Hoće li ovo pomoći Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.04.2017.
19:29
Izvor: Sportske.net

Pravi šok za Zagrepčane na startu večerašnje odlučujuće utakmice za plasman u finale plej-ofa ABA lige!

BETAPHOTO/ABA liga/Cedevita/Marin Susic/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Cedevita/Marin Susic/DS

Povezane vesti

Naime, posle samo 44 sekunde, povredu zadnje lože doživeo je najbolji igrač domaćih Rajan Boutrajt, koji je u proteklim mečevima nemilosrdno rešetao koš crno-belih!

On je odmah izašao iz igre i do kraja prve deonice nije ni ulazio u igru, a kako sada stoje stvari, teško je očekivati da će moći da pomogne svojim saigračima do kraja meča.

Međutim, Partizan njegov izostanak za sada ne koristi, Cedevita je konstantno u vođstvu, a prvu deonicu je rešila u svoju korist rezultatom 20:14.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Sunday, 02.04.2017
19:54

Mislim da nam jedino moze da pomogne ako im se povredi toliko igraca da nemaju za petorku. Bez obzira kako se zavrsi ova utakmica nasi igraci su promasili sport kojim se bave, svidjalo se to nekom, ili ne. Sve ovo sto imamo trenutno (osim Novice, koji je istii za volju jedan od najgorih u ove tri utakmice), zajedno sa Dziletom treba sakupiti i uruciti jednu kolektivnu zahvalnicu i pozeleti srecu u daljoj karijeri samo sto dalje od Partizana. Meni je neverovatno da mi sedam meseci nismo odigrali jednu utakmicu koja lici na nesto. Ajde kapiram ne znas da pogodis nista (mada ni to ne moze da mi bude jasno), ali oni ni u odbrani ne znaju gde se nalaze. Lukovic zagradi za defanzivni skok i onda dodje onaj mali crnac i hvata mu loptu preko glave iza njega, decko od 1.80, izvlaci loptu centru od 2.15, mislim stvarno neshvatljivo. Za ostale centre necu ni da trosim reci. Generalno, da ne nabrajam pojedinacno, veoma skromna ekipa, koja nema prostora za napredak bukvalno ni za milimetar. Kapiram ja borbenost i to sve, ali jednostavno je beskorisno biti borben kada ne znas nista. Znaci jedno je kad je ekipa slaba i gubi, ali se nazire neka ideja, a potpuno drugo je ovo sto ove sezone ima Partizan.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 02.04.2017
19:42

Oce djavola, ovaj Musa ne bi ni igrao da se Rajan nije povredio.