Šok za Srbiju - Nedović ozbiljno povređen!

Autor: Vladimir Nestorović
ponedeljak 04.08.2014.
12:43
Izvor: Sportske.net, Beta

Plejmejker naše reprezentacije mogao bi da propusti 'Mundobasket' u Španiji posle povrede u meču protiv Bosne i Hercegovine.

fibaeurope.com
fibaeurope.com

Povezane vesti

Pobeda Srbije na turniru u Trstu protiv Bosne i Hercegovine svakako se može okarakterisati 'Pirovom', budući da će najverovatnije puno koštati našu reprezentaciju.

Plejmejker našeg nacionalnog tima Nemanja Nedović povredio je stopalo na ovom susretu i njegovo učešće na Svetskom prvenstvu u Španiji je pod znakom pitanja.

Kako je 'Mundobasket' za manje od mesec dana, a povreda je ozbiljnije prirode, ovo može biti veliki udarac za naš nacionalni tim, pošto je Nedović planiran za jednog od nosilaca igre.

Lekar reprezentacije Dragan Radovanović kazao je da će se igrač ove nedelje vratiti sa priprema iz Italije u Srbiju na pregled magnetnom rezonancom.

"Sumnja se na manji prelom pete metatarzalne kosti u desnom stopalu. Nedović se u sredu vraća u Beograd i do kraja nedelje će biti uradjena magnetna rezonanca. Ako nalaz bude potvrdjen, neophodna je imobilizacija i mirovanje od tri do četiri nedelje"
, preneo je sajt KSS-a reči Radovanovića.

Podsetimo, prethodno su zbog povreda od priprema reprezentacije odustali Vladimir Lučić, Nemanja Dangubić i Ognjen Kuzmić, dok je Dejan Kravić otpisan odlukom selektora.

Brine i zdravstveno stanje kapitena Nenada Krstića, ali se u nacionalnom timu nadaju da će on biti spreman do početka Svetskog prvenstva, koji je zakazan za 30. avgust.

Reprezentacija Srbije nalazi se u grupi A, sa Španijom, Francuskom, Brazilom, Egiptom i Iranom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke