Šok za Partizan - Kecman tužio crno-bele!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.07.2014.
17:22
Izvor: Sportske.net, b92

Dugogodišnji košarkaš Partizana i ljubimac navijača crno-belih Dušan Kecman izgubio je strpljenje po pitanju dugovanja koja klub ima prema njemu, pa je odlučio da - ''presavije tabak'' i pravdu potraži na sudu!

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Povod za Kecmanovu tužbu je, kako je preneo B92, dug kluba prema njemu u poslednjoj sezoni koju je u Partizanu odigrao 2012. godine.

Visina dugovanja Partizana prema Kecmanu navodno iznose između 15 i 20 hiljada evra, ali legendarni košarkaš crno-belih očigledno nije uspeo da postigne dogovor sa klubom oko dinamike isplate, pa je odlučio da zarađeni novac naplati sudskim postupkom protiv kluba u kome je proživeo najlepše trenutke u karijeri.

Podsetimo, Dušan Kecman se krajem prošlog meseca oprostio od aktivnog bavljenja košarkom, spektaklom organizovanim u ''Pioniru'', u saradnji sa Partizanom.

Ali, emocije prema klubu i navijačima su jedno, a poslovni odnosi nešto sasvim drugo, pa ovakav korak Kecmana i ne treba da iznenađuje, iako su u Partizanu verovali i često isticali da pojedini njihovi bivši košarkaši, koji još uvek nisu isplaćeni, zbog velike ljubavi prema klubu neće tužiti crno-bele i da će imati dovoljno strpljenja da klub stane na noge.

Ipak, izgleda da je najnoviji transfer Bogdana Bogdanovića bio ujedno i inicijalna kapisla da se neke stvari po tom pitanju promene, s obzirom na obeštećenje koje Partizan treba da dobije od turskog Fenerbahčea.

Dodajmo još i da je Dušan Kecman u Partizanu proveo sedam godina i zua to vreme osvojio 7 titula prvaka Srbije, četiri šampionska prstena u ABA ligi i četiri trofeja u Kupu Srbije.

Naravno, najduže će se pamtiti ona legendarna trojka u Zagrebu protiv Cibone, za titulu u ABA ligi, koju je Kecman pogodio sa više od pola terena na 0.6 sekundi do kraja utakmice.

Ostaje još da vidimo kako će u Partizanu reagovati na ovaj Kecmanov korak. Kada je nedavno Davis Bertans odlučio da raskine ugovor, trener Vujošević je to objasnio rečima da ''ima zahvalnih i nezahvalnih'', da je ''neko Lovernj, a neko Bertans''...

Gde je sada u svemu ovome Kecman?




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke