''Slučaj Klobučar'' - Hoće li i Danilović progovoriti o famoznoj ''prevari''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.09.2014.
13:56
Izvor: Sportske.net

I dok se pripreme za narednu sezonu tek zahuktavaju, polemike oko Partizanovog dugovanja Slovencu Jaki Klobučaru izazivaju veliku pažnju.

Twitter - quibologna.tv
Twitter - quibologna.tv

Povezane vesti

Oni koji pomno prate dešavanja u Partizanu, znaju da je u poslednje vreme glavna tema dug prema Slovencu Jaki Klobučaru i polemika koja je iz svega toga proistekla na relaciji trener Duško Vujošević - menadžer Aleksandar Rašković.

Podsetimo, trener Partizana je nedavno, govoreći na tu temu, konstatovao da je Rašković ''prevario'' predsednika Partizana Predraga Danilovića i da je taj postupak menadžera doveo do situacije koja je aktuelna danas, kada je Partizan prinuđen da što pre reši taj slučaj.

Usledio je Raškovićev (nepotpun) odgovor, na šta mu Vujošević nije ostao dužan, pozivajući ga još jednom da javno kaže da li je zaista prevario Danilovića.

Malo je neobično u celoj situaciji, s obzirom da se i njegovo ime pominje, što se i prvi čovek Partizana ne oglašava i eventualno potvrdi Vujoševićeve reči, ili možda iznese još koji detalj o ovom slučaju.

Ali, to je ipak manje bitno, najvažnije je da se problem što pre reši, kako bi Partizan bez ikakvih daljih uslovljavanja, mogao da potpisuje nove igrače i formira ekipu za narednu sezonu.

Jer, Partizan je već postigao dogovor sa Edom Murićem, ali da bi on i zvanično postao košarkaš šampiona Srbije, potrebno je da se na famozni ''slučaj Klobučar'' već jednom stavi tačka.

A tu je uprava Partizana na potezu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke