SL - Zvezdi 'meč lopta' za titulu (21.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.06.2016.
10:34
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije večeras će imati 'meč loptu' za odbranu titule pri vođstvu od 2:0 u finalnoj seriji pred svojim navijačima dočekuje Partizan u trećem susretu finalne serije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom večeras će imati prvu 'meč loptu' protiv Partizana u finalnoj seriji plej-ofa domaćeg šampionata pošto pri vođstvu od 2:0 dočekuje crno-bele pred svojim navijačima.

Na startu finalne serije branilac titule je deklasirao "večitog rivala" i slavio sa 84:53 ali je u drugom susretu bilo mnogo neizvesnije pa je pitanje pobednika rešeno trojkom Marka Gudurića u poslednjoj sekundi.

Crveno-beli su na taj način stigli do vođstva od 2:0 u seriji a večeras će u dvorani "Aleksandar Nikolić" imati šansu da overe titulu i time kompletiraju više nego uspešnu sezonu.

Kada je Partizan u pitanju, sezona je posle očajnog početka spasena, koliko se mogla spasti, uprkos tome što crno-beli ni ove godine, kao ni prethodne, najverovatnije neće uspeti da se domognu nijednog trofeja.

Aleksandar Džikić je uspeo da konsoliduje ekipu, da je odvede do petog mesta u ABA ligi i finala Kupa Radivoja Koraća, a plasman u finale domaćeg prvenstva je veliki uspeh kada se uzmu u obzir sva dešavanja u Humskoj u proteklih godinu i kusur dana.

Na košarkašima Partizana ostaje da pruže maksimum i pokušaju da večeras iznenade favorizovanu Crvenu zvezdu Telekom, a ukoliko im to pođe za rukom, u sredu ujutru će situacija biti mnogo drugačija jer bi četvrti meč bio igran pred "Grobarima".

Treća utakmica finalne serije plej-ofa domaćeg šampionata između Crvene zvezde Telekom i Partizana zakazana je za 21 čas uz direktan prenos na prvom kanalu TV Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zufer Avdija
Tuesday, 07.06.2016
12:00

Posle svih problema kojima se je soucavaonajtrofejniji klub KK PARTIZAN ove sezone.Pa ovo je odlicno.Tim je nikad slabiji nego ove sezone sto ga ima PARTIZAN.Bili smo pred gasenjem na pocetku sezone.Tako da se je sve koliko toliko dobro zavrsilo ove sezone.Osigurala se je Evropa(Euro kup)osigurala se je aba.A jos ono najsladje dva puta su pobedjene limenke.A sada Pekmene i Dzile sto ti verujem lepo sastavit ekipu.

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 07.06.2016
11:34

Niko vas ne tera da se predate, a u zadnjoj utakmici si video da cak 20+ nisu dovoljno za pobedu, i ne brini to se i Zvezdi desilo (protiv Strazbura) nije to ni do Dzikica ni do struke, jednostavno neke cudne situacije koje nemaju odgovor. Ja se nadam da veceras Zvezda ce da pobedi i zavrsiti ovu sezonu na najbolji nacin. Ako je Radonja prosle godine uspeo da pobedi maga 3:0 sto ne bi mogao ove i Dzileta. Pozdrav za Zvezdase

avatar
Jason
Tuesday, 07.06.2016
15:26

3:1 prosle godine...

avatar
GOODBYE HORSES
Tuesday, 07.06.2016
17:59

To je bilo u polufinalu regionalne.

avatar
GOODBYE HORSES
Tuesday, 07.06.2016
11:10

Nema povlacenja, nema predaje, imace oni tri mec-lopte, a mi samo jednu:-D