SL - Zvezda pregazila i Tamiš

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.05.2016.
21:16
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde Telekom ostvarili su četvrtu uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu pošto su u Pančevu deklasirali Tamiš.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i regionalne košarkaške lige slavio je u Pančevu rezultatom 94:57 (23:12, 25:18, 24:11, 22:16) u okviru četvrtog kola grupne faze takmičenja u Superligi.

Crvena zvezda Telekom lako je izašla na kraj sa Tamišom pa je posle četiri odigrane utakmice u grupi "A" zadržala stopostotan učinak i overila plasman u plej-of.

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić ponovo je razdelio minutažu na sjajan način pa su svi igrači iz protokola imali priliku da igraju, a interesantno je da se samo Stefan Jović nije upisao u strelce.

Najefikasniji pojedinac u pobedničkom sastavu bio je mladi Nikola Rebić sa 17 poena i 2 asistencije, dok su dvocifren poenterski učinak ostvarili još Marko Simonović (15 pts), Luka Mitrović (14 pts), Nemanja Dangubić (10 pts) i Kvinsi Miler (10 pts).

Kod domaćina su samo dvojica igrača stigla do dvocifrenog broja poena. Ivan Smiljanić je postigao 12 poena, dok je Dušan Hukić ubacio 11 poena i dodao 6 skokova.

Crvena zvezda Telekom posle 4. kola zauzima prvo mesto na tabeli grupe "A" sa skorom 4-0, a u narednom kolu gostuje Metalcu u Valjevu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke