SL - Partizan na kazne potrošio 270.000

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.05.2017.
12:03
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije najčešće je bio na meti direktora Mozzart Superlige kada su kazne u pitanju.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Deset dana pre kraja ligaškog dela košarkaškog prvenstva Srbije napravili smo osvrt na dosadašnje kaznene mere koje je direktor Mozzart Superlige izricao pojedincima i klubovima.

Ukoliko igrače posmatramo kao deo kluba i sve kazne obračunavamo na jedan račun, dolazi se do zaključka da je najčešće kažnjavan KK Partizan NIS.

Crno-beli su u prvih deset kola sakupili jedanaest kazni, što onih koje su izricane igračima, što onih koje se upućuju klubu.

Najveća kazna Partizanu je izrečena posle drugog prvenstvenog derbija sa Zvezdom. Leon Deleon je zbog bacanja čvrstih predmeta na teren kaznio crno-bele sa 90.000 dinara.

Dva puta je Partizanu izricana novčana kazna u iznosu od 36.000 dinara, a Stefan Birčević je do sada dobio najveću kaznu kao pojedinac - 24.000 dinara.

Kada se podvuče crta i napravi obračun svih novčanih penala crno-beli do sada imaju ceh u iznosu od 270.000 dinara, što je nešto manje od 2.200 evra!

Do kraja ligaškog dela prvenstva ostalo je da se odigra četiri kola, a potom slede utakmice plej-ofa. Reklo bi se da ima dovoljno vremena da pomenuti iznos postane još veći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke