SL - Novi rekord Jokića, Mega u plej-ofu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.06.2015.
19:38
Izvor: Sportske.net

Vođeni nezaustavljivim Nikolom Jokićem košarkaši Mega Leksa savladali su FMP iz Železnika u okviru 13. kola domaćeg šampionata i tako stigli do sedme pobede.

abaliga.com/Mega Leks/Jovan Azdejković
abaliga.com/Mega Leks/Jovan Azdejković

Povezane vesti

Košarkaši Mega Leksa ostvarili su sedmu pobedu u domaćem šampionatu pošto su u duelu 13. kola bili bolji od FMP-a iz Železnika.

Predvođeni fantastičnim Nikolom Jokićem domaći su slavili rezultatom 96:82 (26:14, 28:27, 27:18, 15:23) a pobeda je mogla da bude ubedljivija da nije bilo opuštanja u završnici meča.

Centralna figura današnjeg duela u Sremskoj Mitrovici bio je Nikola Jokić koji je dabl-dabl učinkom postavio novi rekord Superlige po broju indeksiranih poena.

Za 29 minuta igre Nikola Jokić je postigao 34 poena (12/13 za dva, 1/3 za tri), upisao 12 skokova i 4 asistencije, što mu je donelo 52 indeksirana poena!!!

Pored Nikole Jokića u ekipi Mega Leksa dvocifren učinak imali su još Marko Kešelj (16 pts, 3 skoka), Kori Vebster (14 pts, 2 sk, 4 as) i Nenad Šulović (10 pts, 4 sk, 6 as).

Na drugoj strani najefikasniji su bili Ilija Đoković i Ognjen Dobrić sa po 13 poena.

Mega Leks je današnjom pobedom osigurao plasman u plej-of a do kraja ligaškog dela ostaje da se vidi da li u polufinale ulazi sa treće ili četvrte pozicije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 02.06.2015
20:06

Covicu reaguuuuj :-D

avatar
Marko Djordjevic 035
Tuesday, 02.06.2015
20:05

Lepo igra Bobijeva zamena za sledecu sezonu...Napravice Radonja cudo od njega. :)

avatar
Realan 1
Tuesday, 02.06.2015
21:31

Radonja napraviti cudo od njega? :D Nemoj me zasmejavati.Smesan trener koga ste tokom sezone svi pljuvali i govorili da je on slaba karika,a sada je odjednom dobar.Sa timom koji je imao i dugackom klupom i ti bi bi sampion ABA.Ako mislite da on ima zasluge za igre Bobana Marjanovica varate se.Milojevic je najzasluzniji.Marjanovic je u fmp-u sazreo, jer centri kasnije sazrevaju i zahvaljujuci Wilijamsu koji ga je hranio loptama.Radonjic je smesan trener.Zbog njega ste izgubili mnoge utakmice u EL.Iskljucivo je on bio krivac.

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 03.06.2015
08:06

Da mi je tvoj mozak djordjevicu na barem jedan dan pa da se odmorim k'o covek

avatar
Marko Djordjevic 035
Wednesday, 03.06.2015
00:02

Jeste, licno i personalno Radonjic. Bobi nije ovako igrao u Megi. Nego cija zasluga ? Vujoseviceva mozda ? Jovic je postao uz Markovica najbolji defanzivac kog Srbija ima. Dangubic nazadovao ? :D Hhahahahahhahahahahahhahahaha...Dangubic dok nije dosao u Zvezdu nije umeo nista osim da zakuca. Sada ima solidan sut, igra dobru odbranu koju Radonjic forsira. Opet mesas babe i zabe. :)nU kupu vas je ponizio FMP sa Gurovicem na celu, vi ste partizan, ne mogu valjda neka deca da vas pobede ? To ce vam biti poslednji trofej jos dugo, dugo vremena. :)nJeste, ubedio me je covek da moze da bude veliki trener. Nema niceg loseg u tome.

avatar
Tuesday, 02.06.2015
22:58

Radonjic je i dalje los trener,ali sa ovakom ekipom,pa cudo mora da se desi da ne uzmu neki trofej da se ne lazemo mi ovde,realno i najbolje za Jokica je da dodje u instituciju tj PARTIZAN :D kao i MIljenovic

avatar
Marko Djordjevic 035
Tuesday, 02.06.2015
22:42

Napravio je zivotinju od Bobija kom su se svi smejali, Milojevic ga je oziveo, Radonja stvorio najboljeg igraca Evrolige od njega. Mitrovic je postao jedna od najboljih mladih 4. u Evropi posle rada sa Radonjicem. Kalinic je postao zverina, popravio je sut nenormalno, siguiran sam da si primetio njegove trojke protiv vas u plej ofu ABA lige. :) On do dolaska u Zvezdu uopste nije bio poznat po sutu, cak su ga pustali da sutira. Jovic je takodje napredovao u svakom segmentu igre. Dangubic isto. Boban Marjanovic nikada nije igrao za FMP, igrao je za Hemofarm i Svislajon. :)nFmp je ona ekipa koja vas je ponizila sa onom decicom i Filipom Covicem u kupu prosle sezone, cudi me da ne pamtis to. :)