SL - Centar Partizana MVP prvog gola

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 30.03.2015.
22:22
Izvor: Sportske.net

Centar KK Partizan NIS Nikola Milutinov imenovan je za najkorisnijeg igrača prvog kola Košarkaške Superlige Srbije. Mladi centar bio je najbolji pojedinac na startu takmičenja nadmašivši trojicu igrača Crvene zvezde Telekom i prvotimca Vojvodine Srbijagas

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

U subotu je počelo takmičenje u Košarkaškoj Superligi Srbije a nakon što su u ponedeljak Vojvodina Srbijagas i Metalac završili svoj okršaj u dvorani "Spens" možemo da konstatujemo kome je pripala titula najkorisnijeg igrača na startu šampionata.

Partizan NIS je u Nišu savladao ekipu Konstantina rezultatom 74:87 (18:16, 18:22, 11:18, 27:31) a najkorisniji pojedinac na tom susretu ujedno je imenovan za MVP-a prvog kola Superlige.

Nikola Milutinov proveo je na parketu manje od 30 minuta a za to vreme je postigao 17 poena (7/8 sa penala, 5/7 za dva) i ostvario 10 skokova. Takav učinak obezbedio je Milutinovu 36 indeksiranih poena i titulu MVP-a prvog kola Superlige.

Iza Milutinova ostali su Boban Marjanović i Čarls Dženkins koji su u ubedljivoj pobedi Crvene zvezde Telekom nad Mega Leksom upisali 31, odnosno 27 indeksiranih poena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke