Skorcijanitis debitovao u NBA?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.03.2017.
20:52
Izvor: Sportske.net

Bivši centar Makabija i Crvene zvezde je novi član Siksersa?

EPA/LUKAS SCHULZE
EPA/LUKAS SCHULZE

Povezane vesti

Popularni "Big Sofo" je krenuo stranputicom od kako je sa viškom kilograma došao u Crvenu zvezdu, te je pitanje da li će ikada više zaigrati profesionalnu košarku.

Od neuspele epizode u srpskom šampionu bio je na platnom spisku PAOK-a i Apolon Patrasa, a trenutno je bez angažmana, ili ipak nije?

Sudeći po "ESPN-u" i zvaničnoj stranici NBA lige, Sofoklis Skorcijanitis je novi član Filadelfija 76ersa!

Naime, njegovo ime našlo se među igračima Siksersa nakon utakmice sa Njujork Niksima, u kojoj su izabranici Breta Brauna slavili.

Da stvar bude još komičnija, Sofo nije samo bio na spisku, već je imao i upisana četiri minuta na parketu, uz jedan skok i jednu izgubljenu loptu!

Taj učinak bio je delo novajlije Džastina Harpera, koji je nedavno potpisao desetodnevni ugovor sa Filadelfijom, ali i dalje nije jasno kako se Skorcijanitis našao na spisku Siksersa.

Još intersantnije je da se njegovo ime i dalje nalazi na stranici "ESPN-a" u rosteru Filadelfije, te nam ostaje da se zapitamo da li je svim svetskim medijima jednostavno promaklo da je 32-godišnji košarkaš potpisao za NBA franšizu.

Sofo je svojevremeno draftovan od strane El Ej Klipersa, kao pik druge runde, ali nikada nije zaigrao u NBA ligi, ili možda jeste?

Bilo kako bilo, ovo je dokaz da se i najboljima dešavaju greške, kako je nesumnjivo nemoguće da je uprava Siksersa rešila da dovede Sofoklisa kao zamenu za povređenog Embida.

Sofo Siksersi 1

Sofo Siksersi 2

Sofo Siksersi 3

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh
Sunday, 05.03.2017
22:28

Sa viskom kilograma je dosao u Zvezdu ? Pa otkako ja znam za njega, on ima visak kilograma, po difoltu.

avatar
MikiTheLegend
Monday, 06.03.2017
02:54

Sa viskom viska kilograma :D