"Školovala" iz Zvezda, večeras su razbili Fener!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 25.03.2016.
20:45
Izvor: Sportske.net

Ekipa Cedevite napravila je veliko iznenađenje, ne samo zbog činjenice da su pobedili jednog od favorita za osvajanje Evrolige, već zbog činjenice da su ih "RAZBILI".

aba-liga.com/Cedevita/Marin Sušić
aba-liga.com/Cedevita/Marin Sušić

Povezane vesti

Iako su poslednjeplasirani u grupi i iako niti jednoj ekipi nije baš danas "zapinjalo", ekipa Cedevite je savladala Fenerbahče rezultatom 89:59.

Viđena je neverovatna dominacija ekipe Veljka Mršića. Od samog početka su nametnuli svoj tempo, prvu četvrtinu dobili na veliko iznenađenje sa 9 poena prednosti, a do kraja meča prednost je, na još veće iznenađenje, samo rasla.

Na poluvremenu je bilo +14, nakon treće četvrtine +28 pošto su igrači Cedevite napunili koš Fenera sa 27 poena u trećem periodu.

U poslednjem periodu je bilo i +34 - 84:50, nakon što je Musa pogodio za dva poena, ali su igrači Željka Obradovića do kraja ipak koliko-toliko smanjili razliku.

Naravno, ovo ne utiče na konačan plasman u grupi, Cedevita je izgubila sve šanse da se plasira u četvrtfinale, a Fenerbahče je 99% na prvom mestu na kraju ovog dela takmičenja.

Marko Arapović je imao 18 poena, Miro Bilan je dodao 15 uz 5 skokova i sjajan šut iz igre, dok je Vajt upisao 11 poena. Na drugoj strani najbolji je bio Ekpe Judo sa 11 poena, bio je i jedini dvocifren u svom sastavu.

Kalinić je postigao 8 poena, Bogdan 6.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke