Skauti iz NBA lige stižu u "Pionir"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.05.2016.
18:47
Izvor: Sportske.net

Prvi polufinalni meč plej-of faze Superlige Srbije između Crvene zvezde Telekom i Mega Leksa pratiće dvojica skauta iz NBA lige.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Utakmicom Crvena zvezda Telekom - Mega Leks večeras u hali "Aleksandar Nikolić" počinje plej-of faza domaćeg košarkaškog šampionata.

Polufinalni duel aktuelnog šampiona i osvajača nacionalnog Kupa predstavljaće reprizu ovosezonskog finala regionalne lige, a kako za oba tima igra veliki broj talentovanih igrača, ne čudi što su strani sakuti rezervisali mesta u loži.

Prvi polufinalni duel između Crvene zvezde Telekom i Mega Leksa u "Pioniru" pratiće dvojica skauta NBA klubova Deni Ejndž i Džordž Felton. Reč je o sakutu Bostona i direktoru San Antonija zaduženom za koledž igrače.

Tokom sezone na izmaku Mega je bila "magnet" za skaute iz Amerike, pa se tako dešavalo da predstavnici NBA klubova posećuju treninge ekipe koju sa klupe vodi Dejan Milojević.

Podsećamo da je "DraftExpress" krajem marta najavio da će Mega drugi put imati trojicu izabranih igrača na NBA Draftu što bi bio prvi slučaj u istoriji NBA Drafta.

Što se tiče igrača Crvene zvezde Telekom, učešće na NBA Draftu najavio je Marko Gudurić što znači da će i mladi Pribojac takođe biti u fokusu skauta koji dolaze u "Pionir".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke