Skariolo otpisao četvoricu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.07.2016.
15:31
Izvor: Sportske.net

Selektor aktuelnog prvaka Evrope Serđo Skariolo "precrtao" je četvoricu košarkaša sa preliminarnog spiska za predstojeće Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Beta/Markus Schreiber
Beta/Markus Schreiber

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Španije priprema se za predstojeće Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, a selektor Serđo Skariolo u ponedeljak se zahvalio četvorici igrača na koje više ne računa.

Prvu "seču" nisu preživeli Dani Diez (Unikaha), Alberto Abalde (Huventud), Pablo Agilar (Gran Kanarija) i Giljem Vives (Valensija).

Može se reći da je ovakva odluka Serđa Skariola bila očekivana pošto četvorica pomenutih nisu mogli da se nadaju ostanku u trening kampu reprezentacije Španije.

Na širem spisku reprezentacije Španije sada se nalazi 16 igrača među kojima i Mark Gasol koji se oporavlja od povrede i njegov nastup u Riju je i dalje pod znakom pitanja.

Reprezentacija Španije svoju prvu utakmicu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru igra 7. avgusta protiv selekcije Hrvatske, a pored komšija u grupi su još sa Argentinom, Brazilom, Litvanijom i Nigerijom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke